پاسخ 16ماه تلاش،بایدکسب مدال های خوش رنگ در لندن باشد
'بهمن رضایی ' روز دوشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا ضمن بیان این مطلب افزود : کسب 9 مدال طلا در رقابتهای بین المللی آلمان نباید ما را دچار غرور کند ، بلکه باید جدی تر از گذشته باشیم و ملی پوشان همچنان در اندیشه برپایی رکوردهای تازه باشند .
وی گفت : مرحله جدید اردوی اماده سازی تیم ایران از 20 تا 27 تیرماه جاری در محل فدراسیون جانبازان و معلولین خواهد بود و دور نهایی اردو از 25 مرداد کلید خواهد خورد تا ورزشکاران آخرین
تمرینات خود را برای حضور در لندن آماده کنند.
این مربی ضمن قدردانی از مسئولان فدراسیون جانبازان و معلولین و کمیته ملی پارالمپیک به سبب حمایت بی شائبه از تیم ملی دوومیدانی کشورمان ، اظهار داشت : ما از اردیبهشت ماه سال گذشته ، تمرینات خود را بطور جدی آغاز کرده ایم و تا زمان اعزام به لندن ، مدت این اردوها 16 ماه خواهد شد .
در این مدت انصافا ، مسئولان ذیربط با درخواست های متعدد ما موافقت کردند و با جذب مربیان اختصاصی در شهرستانها و در اختیار قرار دادن کلیه امکانات ، ملی پوشان را شارژ روحی کردند.
وی در ادامه گفت : این حمایت باعث شد تا روحیه و انگیزه مربیان و ورزشکاران ،مضاعف شود و در آلمان ، ملی پوشان کشورمان پاسخ این محبت ها را بدهند ولی کار اصلی ما در لندن خواهد بود و باید دوومیدانی کاران در بازیهای پارالمپیک 2012 ، با تمامی توان به میدان بیایند و زحمات و تلاشها را بی پاسخ نگذارند .
سرمربی تیم ایران افزود : تیم ایران با 16 ملی پوش ، ( 14 مرد و دو ورزشکار زن ) به بازیهای پارالمپیک اعزام می شود و من امیدوار هستم که در پرتاب های نشسته ، دوی 1500 متر و برخی پرتابهای ایستاده به مدال برسیم .
1592
















