جودوکار نامدار ازبکستان در آستانه از دست دادن بازی های المپیک لندن
به گزارش ایرنا، 'عبدالله تنگری یف' جودوکار فوق سنگین تیم ملی جودو ازبکستان در جریان اردوی آمادگی این تیم در کشور بلاروس به شدت دچار آسیب دیدگی شد و برای انجام مراحل درمانی، هم اکنون در شهر تاشکند پایتخت ازبکستان به سر می برد.
تنگری یف که دارنده چند مدال رنگارنگ آسیایی و جهانی است، پیش از این نیز با مصدومیت زانو دست و پنجه نرم می کرد اما شدت آسیب دیدگی وی به حدی است که به احتمال فراوان شانس حضور در بازی های المپیک 2012 لندن را از دست خواهد داد.
با این اوصاف در فاصله چند روز، 'محمدرضا رودکی' از ایران و 'عبدالله تنگری یف' از ازبکستان، دو جودوکار مطرح وزن فوق سنگین آسیا و جهان با مصدومیت در اردوهای تمرینی، شانس حضور در بازی های المپیک لندن را از دست داده اند.
'تدی رینر' جودوکار سرشناس فرانسوی که در سال های اخیر به طور مداوم عنوان قهرمانی جهان را کسب کرده است، به همراه 'رافائل دسیلوا' از برزیل و 'کیم هون' از کره جنوبی و نمایندگان جودو ژاپن، روسیه، بلاروس، اوکراین و گرجستان، شانس های مدال های وزن فوق سنگین جودوی بازی های المپیک 2012 لندن هستند.
ورزشی. ** 3783 ** 1589
















