دوچرخه سواری قهرمانی کشور؛'پراش' رکورد یک کیلومتر سرعت را بهبود بخشید
تهران - دومین و آخرین روز مسابقه های دوچرخه سواری قهرمانی کشور عصر امروز(سه شنه) در ماده یک کیلومتر سرعت پیگیری شد که در جریان آن 'محمود پراش' از تیم استان زنجان علاوه بر کسب مدال طلا، رکورد کشور را بهبود بخشید.
به گزارش ایرنا، وی توانست مسافت یک کیلومتر سرعت را با زمان یک دقیقه و چهار ثانیه و سی وسه صدم ثانیه رکاب زده و به مقام قهرمانی دست یابد و رکورد این ماده را جابه جا کند.
رکوردقبلی این رشته با زمان یک دقیقه و چهار ثانیه و 74 صدم ثانیه در اختیار 'علیرضا احمدی' بود.
دراین ماده، 'احسان خادمی' از خوزستان با زمان یک دقیقه و چهار ثانیه و 98 صدم ثانیه دوم شد و 'سینا نشاط ور' از یزد با زمان یک دقیقه و 5 ثانیه و 13 صدم ثانیه به مقام سوم دست یافت.
مسابقات دوچرخه سواری قهرمانی کشور که به مدت دو روز در پیست دوچرخه سواری مجموعه ورزشی آزاد تهران و در رشته پیست جریان داشت عصر امروز با برگزاری مسابقات یک کیلومتر سرعت به پایان رسید.
ورزشی**3783**1590
تاریخ: 1391/4/6
موضوع: سایر ورزش ها
نظر: 0
کلمات کلیدی: ،
















