تیم ایران به مسابقات بدمینتون قهرمانی آسیایی در کره جنوبی رفت
به گزارش ایرنا به نقل از فدراسیون بدمینتون، تیم ایران دیشب راهی مالزی شد تا با حضور 6 روزه در کمپ بین المللی بدمنیتون مالزی ، خود را برای شرکت در مسابقات بدمینتون زیر 19 سال قهرمانی آسیا، آماده کند.
ثریا آقایی ، نیکی طرفی نژاد در تیم بانوان و فرزین خانجانی، صدرالدین صادقی و مهران شهبازی در تیم مردان بدمینتون بازان و امید های آینده ایران هستند که در این اردوی آمادگی شرکت می کنند.
این تیم سپس روز 12 تیر راهی شهر 'جیم چئون' کره جنوبی می شود تا در مسابقات بدمینتون قهرمانی زیر 19 سال آسیا شرکت کند.
بدمینتون بازان کشورمان برای شرکت در مسابقات بدمینتون قهرمانی آسیا کره جنوبی بیش از 1ماه در کمپ تیم های ملی در تهران زیر نظر 'نواآرمادا' سرمربی اندونزیایی تیم ملی و فریبا مددی و دیان، سرمربی و مربی اندونزیایی تیم بانوان در حال تمرین بودند.
ابوالفضل مهاجر و فریبا مددی دبیر و نائب رئیس فدراسیون بدمینتون، تیم ایران را در این رقابت ها همراهی می کنند.
مسابقات بدمینتون قهرمانی زیر 19سال آسیا در روزهای 12 تا 18 تیر در شهر 'جیم چئون' کره برگزار می شود که 64 جوان در قسمت یک نفره مردان و 56 نفر در قسمت بانوان از کشورهایی چون چین، هنگ کنگ، اندونزی، هند، ژاپن، سنگاپور، سریلانکا و کره حضور دارند.
ورزشی ** 1587 **1553
















