داورزنی: ولاسکو فقط برای تیم ملی تصمیم می گیرد
'محمدرضا داورزنی' در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: پیش از سفر تیم ملی به مسابقات گزینشی المپیک با مسئولان باشگاه کاله توافق کردیم که در صورت راهیابی ملی پوشان به این بازی ها، کاله با استفاده از بازیکنان تیم ب به رقابت های باشگاه های آسیا برود اما اگر نتوانستیم المپیکی شویم از تمام ملی پوشان خودشان بهره ببرند.
وی ادامه داد: حالا که تیم ملی به المپیک راه نیافته، طبق توافق، باشگاه کاله پنج بازیکن ملی پوش خود را به جام باشگاه های آسیا برده است و در این زمینه هیچ بد قولی یا خلف وعده ای از سوی فدراسیون والیبال یا خولیو ولاسکو انجام نشده است.
داورزنی درباره اظهارات بهروز عطایی سرمربی کاله مبنی بر اینکه ولاسکو برای والیبال ایران تعیین تکلیف می کند گفت: طبیعی است که سرمربی تیم ملی همه کاره تیم خود باشد زیرا باید پاسخگوی نتایج نیز باشد اما اینکه ولاسکو برای کل والیبال ایران تصمیم گیری کند به هیچ وجه حرف صحیحی نیست.
وی خاطرنشان کرد: تیم ملی والیبال ایران به عنوان یکی از تیم های قدرتمند آسیا و جهان به تورنمنت معتبر واگنر لهستان دعوت شده است و باید با تمام توان در این مسابقه شرکت کند. اگر ما با تیم دوم خود به این رقابت ها برویم نمی توانیم انتظار داشته باشیم که باز هم به چنین تورنمنت هایی دعوت شویم.
داورزنی افزود: اینکه گفته شود جام واگنر یک تورنمنت دوستانه و بی اهمیت است درست نیست زیرا این مسابقات هم در آماده سازی تیم ملی ایران نقش مهمی دارد.
رییس فدراسیون والیبال گفت: تیم کاله بازیکنان بسیار خوبی دارد و علاوه بر پنج ملی پوش، چند بازیکن دیگر با سابقه پوشیدن پیراهن تیم ملی در ترکیب این تیم حضور دارند بنابراین کاله مشکلی برای رسیدن به قهرمانی در مسابقات باشگاه های آسیا ندارد.
وی ادامه داد: ولاسکو قول داده است که در صورت قهرمانی کاله در آسیا، برای جذب بازیکنان بزرگ در راه شرکت این تیم در مسابقات باشگاه های جهان حاضر به هر گونه همکاری است.
ورزشی**2024**1553
















