برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

آشوری: تیمی آماده را تحویل سرمربی جدید می دهم

تهران – مربی تیم فوتبال پرسپولیس گفت: وظیفه من کنترل تیم است ومطمئن باشیدتیمی آماده را تحویل سرمربی جدید خواهم داد.

به گزارش ایرنا، 'محسن آشوری'پس از پایان تمرین صبح امروز (چهارشنبه) سرخپوشان در جمع خبرنگاران گفت: قرار است، برای برگزاری یک اردوی آمادگی به ترکیه سفر کنیم.بدون شک اگر سرمربی هم تاکنون انتخاب شده بود،همین تمرینات بدنسازی که ما پشت سر گذاشته ایم را اجرا می کرد.

وی درباره حضور علی پروین در پرسپولیس و اینکه حاضر به همکاری بااو می شود یانه؟ خاطر نشان کرد: کار من نظم دادن به تیم است نه نظر دادن راجع به انتخاب سرمربی. هر کس هم به عنوان سرمربی انتخاب شود خودش باید دستیارانش را انتخاب کند اما من به مربیگری به عنوان یک شغل نگاه می کنم و اگر شرایط مهیا باشد در این تیم می مانم.

آشوری درپاسخ به این سوال که آیا نگران عدم هماهنگی میان بازیکنان پرسپولیس نیست گفت: اصلا دراین زمینه نگران نیستم زیرا بیشتراین بازیکنان درتیم ملی همبازی وبا بازی هم آشنا هستند.

ورزشی**2024**1590

تاریخ: 1391/4/7
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: