برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

پرتابگر اعزامی به المپیک بعد از جلسه شورای فنی مشخص خواهد شد

گرگان - رییس فدراسیون دو و میدانی کشور گفت: پرتابگر چکش اعزامی به المپیک 2012 لندن، پس از جلسه شورای فنی این فدراسیون که روز یکشنبه برگزار می شود، مشخص خواهد شد.

'افشین داوری' جمعه شب در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: 'کاوه موسوی' در اردیبهشت ماه سال گذشته 75 متر و 26 سانتیمتر پرتاب داشته و 'رضا مقدم' نیز هفته گذشته در قزاقستان به میزان 75 متر و 20 سانتیمتر پرتاب کرده که این میزان پرتاب مقدم، ثبت نشده، اما وی گواهی حضور و متراژ ثبت شده از سوی داوران را ارائه کرده است.

وی گفت: المپیک میدان رقابتی بسیار حساس و سرنوشت سازی است و برای انتخاب نفر اعزامی باید بدرستی تصمیم گیری شود و نتیجه اعزام یکی از این دو نماینده کشورمان، هفته جاری اعلام خواهد شد.

وی توضیح داد قانون المپیک می گوید که برای ورودیه اولیه باید میزان رکورد A را کسب کرد و در آن رشته تنها یک نفر با رکورد B از هر کشور می تواند شرکت کند.

رییس فدراسیون دو و میدانی در پایان گفت: اکنون شرایط برای حضور مقدم در رقابت های آسیایی در قزاقستان و یا تورنمنت بلاروس آماده است که بتواند شایستگی و آمادگی خود را به اثبات برساند و ما حاضریم سریعا زمینه اعزام این ورزشکار گلستانی را فراهم کنیم.

7467/602/508

تاریخ: 1391/4/10
کلمات کلیدی: ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: