جباری زاده به مهر خبر داد:بازیکن تیم ملی سوریه در اردوی آلومینیوم/ انجام سه دیدار دوستانه در تهران
حسین جباری زاده در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به برگزاری تمرینات آمادگی تیم فوتبال آلومینیوم هرمزگان در مشهد، اظهار داشت: تمرینات تیم آلومینیوم هم اکنون در مشهد در حال برگزاری است و پس از پایان این اردو سه دیدار تدارکاتی برای تیم در نظر گرفته شده است.
وی ادامه داد: طبق برنامه ریزی صورت گرفته تیم فوتبال آلومینیوم روز جمعه آینده با تیم فجرسپاسی، شنبه با تیم ملوان و روز یکشنبه هفته آینده با تیم فوتبال نفت آبادان سه دیدار تدارکاتی را در تهران برگزار خواهد کرد.
مدیرعامل باشگاه آلومینیوم هرمزگان در ادامه با بیان اینکه تا کنون در فصل نقل و انتقالات بازیکنان مورد نظر سرمربی تیم جذب شده اند، عنوان کرد: پس از جذب تعدادی بازیکن لیگ برتری و حفظ بازیکنان فصل گذشته هم اکنون به دنبال جذب سه بازیکن خارجی هستیم که تا پایان این هفته وضعیت آنها مشخص خواهد شد.
جباری زاده افزود: طی روزهای آینده دو بازیکن برزیلی و یک بازیکن اهل کشور سوریه به بندرعباس می آیند تا مذاکرات نهایی با این بازیکنان برای حضور در تیم فوتبال آلومینیوم هرمزگان انجام شود.
وی تصریح کرد: پست این بازیکنان دفاع، هافبک وسط و مهاجم است و با جذب آنان تیم آلومینیوم برای حضوری موفق در لیگ برتر کامل می شود.
به گزارش مهر، محمد استانبولی بازیکن سوریه ایی با 10 سال سابقه عضویت در تیم ملی سوریه در پست دفاع در اردوی تیم فوتبال آلومینیوم هرمزگان حضور پیدا کرده است.
















