برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

مهاجم تیم ملی فوتبال مونته نگرو سپاهانی شد

آنکارا -مربی تیم فوتبال سپاهان اصفهان از به خدمت گرفتن مهاجم تیم ملی فوتبال مونته نگرو خبر داد.

' علیرضا مرزبان ' روز دوشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا با بیان این مطلب گفت : 'چایویچ ' مهاجم تیم ملی فوتبال مونته نگرو امروز برای عقد قرارداد به محل اردوی تیم سپاهان در ترکیه خواهد آمد.

وی افزود : کادر فنی تیم سپاهان از این بازیکن با تجربه شناخت کافی دارد و با حضور ' چایویچ' خلاء وجود یک مهاجم گلزن در خط حمله سپاهان رفع می شود.

مرزبان با مثبت ارزیابی کردن اردوی تیم سپاهان در ترکیه اظهارداشت:با توجه به تغییراتی که در ترکیب تیم سپاهان اصفهان در این فصل ایجاد شده است،برگزاری اردوی ترکیه محل مناسبی برای هماهنگی بازیکنان جدید و قدیم این تیم بود.

مرزبان در باره بازیکنانی که در این فصل به جمع بازیکنان تیم سپاهان اصفهان اضافه شده اند،اظهارداشت:تیم سپاهان در این فصل' فرشید طالبی،علی احمدی،محمد باقر صاقی،میلاد زنیدپور ، محمد غلامی، عادل کلاه کج و محسن ایران نژاد' را به خدمت گرفته است.این بازیکنان به خوبی می توانند جای بازیکنانی را که از این تیم جدا شده اند بگیرند.

وی با اشاره به مصدومیت 'محمد غلامی' مهاجم جدید تیم سپاهان اظهار داشت:غلامی به همراه دیگر بازیکنان تیم سپاهان به اردوی ترکیه آماده است و بزودی تمریناتش را آغاز خواهد کرد.

وی در باره بازی آتی تیم سپاهان در چارچوب مسابقات فوتبال قهرمانی باشگاه های آسیا گفت:تیم سپاهان در این چارچوب به مصاف الاهلی عربستان خواهد رفت،این دیدار،بازی سختی خواهد بود.تیم سپاهان به نمایندگی از ایران اسلامی به میدان خواهد رفت و انتظار داریم که حمایت های لازم از ما به عمل آید.

اردوی آمادگی تیم فوتبال سپاهان اصفهان، قهرمان لیگ برتر فوتبال باشگاه های ایران،از روز یکشنبه هفته گذشته در مجتمع تفریحی ورزشی 'قزلجه حمام' در نزدیکی شهر آنکارا پایتخت ترکیه برپا شد.

مجتمع تفریحی ورزشی 'قزلجه حمام' در 70 کیلومتری شهر آنکارا قرار دارد و دارای حمام های آبگرم همانند سرعین در استان اردبیل است.

کاروان ورزشی تیم فوتبال سپاهان اصفهان متشکل از 38 بازیکن و همراه، پس از ورود به شهر آنکارا در مجتمع تفریحی ورزشی 'قزلجه حمام' اسکان یافت.

بازیکنان این تیم که خود را برای شرکت در مسابقات فوتبال قهرمانی باشگاه های ایران و آسیا آماده می کنند، در مدت حضورشان در این اردو زیر نظر کادر فنی، تمرینات خود را پی خواهند گرفت.

'علیرضا رحیمی' مدیرعامل باشگاه سپاهان اصفهان، در روزهای پایانی اردو به جمع بازیکنان و همراهان این تیم اضافه خواهد شد.

خاورم * 230

تاریخ: 1391/4/12
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: