برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

صفرزاده:اردوی دوچرخه سواران المپیکی از فردا در آزادی برگزار می شود

تهران - مدیر تیم های ملی دوچرخه سواری گفت :اردوی آمادگی رکابزنان المپیکی از فردا ( چهارشنبه ) به مدت 10 روز در ورزشگاه آزادی تهران برپا می شود.

'مهرداد صفرزاده' روز سه شنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: دوچرخه سواران حاضر در این اردو متشکل از علیرضا حقی ، مهدی سهرابی، امیر زرگری،حسین عسگری،بهنام خسروشاهی و عباس سعیدی تنها می باشند.

وی افزود:این دوچرخه سواران به همراه 9 دوچرخه سوار امید، یک اردوی 10 روزه را برگزار می کنند و پس از دو روز استراحت، 10 دوچرخه سوار دیگر امید جایگزین رکابزنان اردوی نخست خواهند شد و راهی اردوی یک هفته ای در شمال کشور می شوند.

صفرزاده گفت:پس از این اردو، شش دوچرخه سوار المپیکی در اردوی آمادگی بسر خواهند برد تا زمان اعزام دوچرخه سواران که در زمان اعزام 3 دوچرخه سوار اصلی انتخاب و به لندن اعزام می شوند.

مدیر تیم های ملی دوچرخه سواری گفت:در تهران محل تمرینات در پارک جنگلی چیتگر است و در اطراف تهران جاده های مناسبی وجود دارد که دوچرخه سواران المپیکی تمرینات خود را در آنجا برگزار می نمایند.

دوچرخه سوارای ایران در ماده استقامت جاده دارای 3 سهمیه المپیک شد که فدراسیون در این ارتباط شش دوچرخه سوار را انتخاب کرده که از میان این شش نفر، 3 دوچرخه سوار به عنوان ذخیره در کنار دوچرخه سواران اصلی حضور دارند که در صورت آسیب دیدگی احتمالی از وجود آنان برای حضور در المپیک استفاده خواهد شد.

ورزشی ** 1587 **1440

تاریخ: 1391/4/13
کلمات کلیدی: ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: