برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

توردوفرانس؛ ساگان فاتح مرحله سوم شد

تهران - 'پیتر ساگان' از اسلواکی فاتح مرحله سوم رقابت های دوچرخه سواری توردوفرانس شد.

به گزارش خبرگزاری ها، ساگان روز یکشنبه در مرحله اول پیشتاز شده بود و این دومین برد او در جریان رقابت های توردوفرانس بود.

در این مرحله که به مسافت 197 کیلومتر برگزار شد 'اولد بواسون هیگن' از نروژ و 'پتر ولیتز' از اسلواکی نیز به ترتیب دوم و سوم شدند.

این مرحله با چندین حادثه همراه بود.

'کانستاتسین سیوتسو' از تیم اسکای در فاصله 50 کیلومتر مانده به خط پایان زمین خورد و پایش شکست.

'بردلی ویگینز' هم تیمی او با یک دوچرخه سوار دیگر برخورد کرد با وجود این هیچ زمانی را از دست نداد و در رده بندی مجموع همچنان نفر دوم باقی ماند اما امیدهایش به عنوان اولین بریتانیایی که قصد دارد پیراهن طلایی را به دست می آورد، به شدت کمرنگ شد.

حادثه دیگری در جاده های تنگ فرانسه موجب شد 'خوزه خواخین روخاس' از اسپانیا که سال گذشته در جدول امتیازات دوم شده بود، از دور مسابقات کنار رود.

همچنین 'جیامپائولو کاروسو' از تیم کاتوشا زمین خورد و مصدوم شد در حالیکه 'سیمون گرانز' قهرمان استرالیا به دلیل برخورد دوچرخه اش با دوچرخه ای که روی زمین افتاده بود، به سمت حصارهای اطراف جاده منحرف شد.

مرحله چهارم رقابت های سال جاری توردوفرانس روز چهارشنبه در مسافت 214 کیلومتر برگزار می شود.

هم اکنون در رده بندی مجموع مسابقات، فابیان کانسلارا سوییسی از تیم رادیو شاک اول است.

در این رده بندی بردلی ویگینز دوم و سیلویان شاوانل از تیم اومگا فارما سوم است.

ورزشی**9126**1553

تاریخ: 1391/4/14
کلمات کلیدی: ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: