برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

سلیموف: من مشکلی با وزیری و دهقان نداشتم

تهران – سرمربی تیم ملی تیراندازی با کمان گفت: من مشکلی با میلاد وزیری و زهرا دهقان نداشتم و اگر مساله ای میان ما پیش آمد از سوی آنها بود.

'زبید الله سلیموف' در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: پس از بازگشت تیم ملی از جام جهانی آمریکا به ورزشکاران برنامه تمرینی دادم تا در زمان تعطیلی اردوها آمادگی خود را حفظ کنند. وقتی وزیری و دهقان در تمرینات شرکت نکردند خیلی زود نادر منوچهری و ساره اسدی را به عنوان نخستین گزینه های موجود جایگزین آنها کردیم که با توجه به اجرای برنامه های تمرینی مورد نظر ما از نظر بدنی کاملا آماده هستند.

وی ادامه داد: از روز سه شنبه (13 تیر) که منوچهری و اسدی تمرینات خود را برای شرکت در المپیک آغاز کردند آنها را با روحیه بالایی دیدم زیرا می خواهند برای پرچم کشور خود مسابقه بدهند و چیز دیگری برایشان اهمیت ندارد.

سرمربی تیم ملی تیراندازی با کمان درباره شرایط اردوی لاهیجان گفت: همه امکانات در این شهر در بهترین شرایط است. از صبح امروز تمرینات خود را آغاز کرده ایم. فردا از منوچهری و اسدی رکوردگیری می کنیم تا تمرینات تاکتیکی آنها هم شروع شود.

وی در پاسخ به این سوال که آیا مشکلی با این ملی پوشان ندارد؟ گفت: من با وزیری و دهقان هم هیچ مشکلی نداشتم و اگر مسئله ای بین ما پیش آمد از جانب خود آنها بود. پیش از این هم با منوچهری و دهقان کار کرده ام و در چند روز اخیر هم بدون مشکل به برنامه های من عمل کرداند.

ورزشی**2024**1553

تاریخ: 1391/4/17
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: