مسابقات تکواندو هان مادانگ کشور در ساری آغاز شد
ساری - مسابقات تکواندو 'هان مادانگ' مردان کشور با شرکت 384 ورزشکار از 17 استان، روز یکشنبه در مجموعه ورزشی اندیشه دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری آغاز شد.
به گزارش ایرنا، 'علیرضا مردانی' مسوول برگزاری این مسابقات به خبرنگاران گفت: شرکت کنندگان در این مسابقات در چهار بخش قدرتی، رکوردی، تیمی و گروهی با هم رقابت خواهند کرد.
وی اضافه کرد: این ورزشکاران در 9 رشته جوموک، سون نال، پال کیوکپا، موم دولیو، نوپی چاگی، تیو یوپ چاگی، پومسه ابداعی، پومسه استاندارد و تیم نمایش به رقابت خواهند پرداخت.
وی ادامه داد: در این مسابقات، استان مازندران با 79 تکواندوکار بیشترین و استان های آذربایجان شرقی و ایلام هر کدام با یک ورزشکار، کم ترین شرکت کننده را دارند.
مردانی گفت: مسابقات تکواندو 'هان مادانگ' بانوان کشور نیز فردا (دوشنبه) در مجموعه ورزشی اندیشه دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری برگزار می شود.ک/3
519/1654
ورزشی. ** 1589 **
تاریخ: 1391/4/18
موضوع: سایر ورزش ها
نظر: 0
کلمات کلیدی: ،
















