برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

گزارش مهر ازاردوی فرنگی‌کاران/تمرین جانانه شاگردان بنا و مصدومیت یک ملی‌پوش/ یک دوپینگی هم آمد!

تمرینات آماده سازیفرنگی کاران المپیکی در حالی پیگیری شد که شاگردان محمد بنا در غیاب ملی پوشان آزادکار، هر پنج تشک خانه کشتی و تمامی امکانات تمرینی را بطور اختصاصی در اختیار داشتند و تمرین جانانه‌ای را پشت سرگذاشتند.

به گزارش خبرنگار مهر، فرنگی کاران المپیکی کشورمان که مدتهاست با حضور در خانه کشتی تمرینات ویژه و نسبتا پر فشاری را پشت سر می گذارند، عصر روز یکشنبه هم مرور فن و تمرین تاکتیک و تکنیک را در دستور کار داشتند. در این مرحله از تمرینات که با نظر محمد بنا حدود 120 دقیقه بطول انجامید، انگیزه و عطش فرنگی کاران المپیکی برای کسب مدال کاملا مشهود بود و هر بیننده ای از تمرین جانانه این گوش شکسته ها به وجد می آمد.

المپیکی ها وارد گود شدند
اردونشینان تیم ملی کشتی فرنگی راس ساعت 17:30 به روی تشک آمدند و با توجه به اینکه آزادکاران المپیکی هنوز در مادرید اسپانیا بسر می برند، توانستند به راحتی در هر قسمت از خانه کشتی نرمش خود را آغاز کرده و خود را گرم کنند. فرنگی کاران پس از حدود 10 دقیقه به دستور کادر فنی در دو صف جداگانه قرار گرفتند و سپس به میانداری امید نوروزی و قاسم رضایی ملی پوشان اوزان 60 و 96 کیلوگرم، دویدن و گرم کردن را آغاز کردند.

گفتگوی جدی محمد بنا با مربیانش
در حالی که فرنگی کاران مشغول گرم کردن و نرمش بودند، محمد بنا سرمربی تیم ملی نیز ناصرنوربخش، ایرج اسفندیاری فر، رسول جزینی، جمشید خیرآبادی و فرهاد اسماعیل نژاد را گرد هم آورد و قبل از آغاز تمرینات، مشغول صحبت و هماهنگی با آنان شد. البته چهره نسبتا جدی اعضای کادر فنی در هنگام گوش دادن به صحبت های محمد بنا نشان می داد که این گفتگو بسیار مهم است. در حالی که عقربه های ساعت خانه کشتی، ساعت 18 را نشان می داد، سوت پایان نرمش و گرم کردن هم به صدا در آمد و 6 فرنگی کار المپیکی و حریفان تمرینی شان به روی پنج تشک پهن شده در سالن تقسیم شدند.

سوریان همچنان اختصاصی تمرین می کند
شاگردان محمد بنا طبق برنامه ریزی های انجام شده زیر نظر مربیان خاص خود مشغول تمرین شدند و این در حالی بود که حمید سوریان نیز همچون گذشته بصورت اختصاصی در انتهای خانه کشتی و زیر نظر ناصر نوربخش کار خود را آغاز کرد. البته دارنده پنج مدال طلای قهرمانی جهان در این تمرین با "شیرزاد بهشتی طلا" سرشاخ شد و تمرین جداگانه و ویژه ای را دنبال می کرد.

هرازگاهی هم با نظر نوربخش تمرین این دو فرنگی کار قطع می شد و سوریان به نکات فنی این مربی سازنده شهریاری گوش می داد. در واقع جدا شدن محسوس سوریان از تمرین دیگر فرنگی کاران المپیکی نشان می دهد که کادر فنی حساب ویژه ای روی مدال آوری او در المپیک لندن باز کرده اند و نگاه خاصی به این فرنگی کار عنوان دار و باتجربه دارند.

مرور فن با چاشنی جذابیت و زیبایی
تمرین فرنگی کاران رفته رفته حال و هوای جدی تری به خود گرفت و آنان بصورت دو به دو، اجرای فنون مختلف را آغاز کردند. بدین ترتیب سعید عبدولی با عبدالمحمد پاپی، امید نوروزی با میثم هوشمند، حبیب اله اخلاقی با مهرداد بایندور، قاسم رضایی با علی قیطاسی و بشیر باباجان زاده هم با امیر قاسمی منجزی سرشاخ شد.

این قسمت از تمرین با کار روی سر و گردن آغاز شد که با نظر کادر فنی، حمله و دفاع هم در دستور کار قرار داشت. با گذشت حدود 15 دقیقه از این تمرین نوبت به مرور فنون پرتابی از جمله سالتو بارانداز رسید که نخستین حرکت سعید عبدولی و اجرای فن زیبا و دیدنی او همه را به وجد آورد. البته دیگر فرنگی کاران هم خودی نشان دادند و با اجرای فنون زیبا و جذاب پرتابی حال و هوای سالن را دگرگون کردند.

شمارش معکوس برای بازگشت قهرمان
یکی از نکات جالب توجه تمرین فرگی کاران اردونشین، حضور مرد طلایی رقابتهای جهانی 2010 مسکو به جمع همقطاران خود بود که مدتی است به دلیل گرفتاری در بند دوپینگ با محرومیت و دوری از میادین رسمی مواجه است.

امیرعلی اکبری که تمامی کارشناسان او را شانس اصلی کسب مدال وزن 120 کیلوگرم جهان و المپیک لندن می دانستند، قبل از رقابتهای جهانی 2011 استانبول، ناخواسته گرفتار دوپینگ شد و این موقعیت طلایی را از دست داد. البته دوران محرمیت او بعد از المپیک لندن به پایان می رسد و به همین دلیل دوباره در جمع اردونشینان حاضر شد و با انگیزه و روحیه بالایی تمرین کرد. هر چند این قهرمان سنگین وزن در طول محرومیت دوساله اش، همچنان طعم تلخ دوپینگ را مزمزه می کند، اما اشتیاق زیادی برای بازگشت دارد و تمرینات سنگینی را پشت سر می گذارد.

هیچ حرکتی از چشمان محمد بنا پنهان نیست
در حالی که تمرین مرور فن فرنگی کاران المپیکی و حریفان تمرینی به نقطه اوج خود رسیده بود و هر از گاهی با سوت جمشید خیرآبادی، تمرین قطع و به اردونشینان یک دقیقه استراحت داده می شد، محمد بنا هم با قدم زدن و نظارت بر تمرین یکایک شاگردانش، نشان می داد که از هیچ چیز غافل نیست. برترین مربی کشتی فرنگی جهان در طول نظارت بر تمرینات بارها با طعنه و شوخی به فرنگی کاران تذکر می داد که تمرین را نباید با بازی و تفریح اشتباه گرفت. البته در این بین سهم تذکرات به سعید عبدولی و بشیر باباجان زاده از دیگر مردان المپیکی بیشتر بود!

امید نوروزی از تمرین منع شد
قهرمان وزن 60 کیلوگرم رقابتهای جهانی 2011 یکی از سخت کوش ترین فرنگی کاران المپیکی کشورمان محسوب می شود که اگر کادر فنی اجازه دهد، بصورت شبانه روزی تمرین خواهد کرد! نوروزی که انگیزه بالایی برای افتخارآفرینی در المپیک لندن دارد در اواسط تمرین به یکباره از ناحیه کمر و کتف دچار گرفتگی عضله و درد شد وهمین موضوع محمد بنا را مجبور به قطع تمرین کرد.

سرمربی تیم ملی بلافاصله دکتر و ماساژور اردو را فراخواند تا به بررسی مشکل نوروزی بپبردازند. خوشبختانه پس از معاینات پزشکی مشخص شد نوروزی مشکل خاصی ندارد، ولی محمد بنا صلاح دید به او استراحت دهد تا مشکل جدی نشود. بدین ترتیب فرنگی کار بااخلاق تیم ملی برخلاف خواسته اش از تمرین منع شد و تحت نظر پزشک به اتاق خود بازگشت.

پایان تمرین با اجرای کمرگیری و دفاع در خاک
کشتی گیران اردونشین پس از اجرای فنون پرتابی و مرور فن، یک استراحت کوتاه را پشت سرگذاشتند تا بخش پایانی تمرین را آغاز کنند. این مرحله از تمرینات به فن کمرگیری و همچنین دفاع در خاک و اجرای بارانداز اختصاص داشت که هر کدام از اعضای کادر فنی مسئول نظارت بر تمرین یکی از فرنگی کاران المپیکی شدند.

بدین ترتیب رسول جزینی تمرین قاسم رضایی و بشیرباباجان زاده را زیر نظرگرفت و ایرج اسفندیاری فر هم تمرین سعید عبدولی و حبیب اله اخلاقی را با دقت نگاه می کرد. در انتهای سالن هم نوربخش کماکان تمرینات سوریان را زیر نظر داشت.

محمد بنا نیز مدام به فرنگی کاران گوشزد می کرد مقاومت در خاک بسیار مهم و سرنوشت ساز است و هماهنگی بین دست، پا و حرکات کمر می تواند در بدترین شرایط هم نتیجه کشتی را به نفع آنان تغییر دهد. ساعت 19:30 دقیقه، به منزله پایان زمان این مرحله از تمرینات فرنگی کاران المپیکی بود که هر کدام از فرنگی کاران نیز با نظر مربیان خود پس از یک تمرین جانانه، تشک کشتی را ترک کردند.

فرنگی کاران المپیکی کشورمان روز 23 تیرماه همزمان با پایان این مرحله از تمرینات آماده سازی به مشهد مقدس اعزام می شوند. سپس بعد از سه روز تمرین، تفریح و اقامت در این شهر زیارتی به تهران باز می گردند تا از روز 29 تیرماه آخرین اردوی پیش از اعزام به المپیک 2012 لندن را در خانه کشتی برگزار کنند.


تاریخ: 1391/4/19
کلمات کلیدی: ، ، ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: