برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

نماینده تبریز:حضور وزیری درالمپیک خواست نمایندگان استان است

تبریز- نماینده مردم تبریز،آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی گفت:ادامه فعالیت تیم دوچرخه سواری پتروشیمی تبریز و حضور میلاد وزیری در المپیک خواست نمایندگان این استان است.

به گزارش روز دوشنبه ایرنا،میرهادی قره سید در دیدار با مدیرکل ورزش و جوانان آذربایجان شرقی،افزود:مجمع نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی خواستار حضور وزیری در المپیک لندن و ادامه فعالیت تیم دوچرخه سواری پتروشیمی تبریز است و دراین خصوص جلسه فوق العاده ای با حضور این نمایندگان و مدیرکل ورزش طی روزهای آینده برگزار خواهیم کرد.

وی گفت:رایزنی های لازم در خصوص فراهم کردن زمینه حضور دوباره وزیری در المپیک را به شدت دنبال خواهیم کرد تا این ورزشکار که با زحمت فراوان موفق به کسب سهمیه شده در این آوردگاه حضور یابد.

سخنگوی مجمع نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی گفت:البته گفت و گوهایی در این خصوص با وزیر ورزش و رییس کمیته ملی المپیک انجام شده و منتظر نتیجه هستیم.

قره سید افزود:کسب سهمیه های بیشتر المپیک توسط ورزشکاران در سند چشم انداز 20 ساله پیش بینی شده و برای تحقق این هدف همپای مسوولان استانی تلاش خواهیم کرد.

وی همچنین در خصوص تیم دوچرخه سواری پتروشیمی اظهار کرد: مجمع نمایندگان استان در مجلس پس از دو هفته تعطیلی مجلس، در اولین نشست خود وزیر نفت را به این مجمع دعوت کرد تا دستورات لازم برای ادامه فعالیت تیم پتروشیمی تبریز در بخش دوچرخه سواری را صادر کند.

587/7233

تاریخ: 1391/4/19
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: