برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

تیم ملی فوتبال ایران دو دیدار تدارکاتی قبل از بازی با لبنان برگزار می کند

تهران - مدیر رسانه ای تیم ملی فوتبال ایران گفت : تیم ملی قبل از دیدار برابر تیم ملی فوتبال لبنان در چارچوب مرحله چهارم رقابتهای مقدماتی جام جهانی دو دیدار تدارکاتی برگزار خواهد کرد .

خسرو والی زاده روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت : نخستین اردوی آمادگی تیم ملی فوتبال کشورمان در روزهای هجدهم و یا نوزدهم مرداد ماه به مدت یک هفته برگزار خواهد شد .

وی افزود : این اردو احتمالا خارج از کشور می باشد و یک بازی تدارکاتی با یکی از تیم های خارجی در این مدت برای ملی پوشان در نظر گرفته خواهد شد .

والی زاده گفت:سپس بازیکنان تیم ملی در اختیار باشگاه های خود قرار خواهند گرفت وتادو هفته مانده به بازی برابر تیم ملی فوتبال لبنان دومین اردوی آمادگی برپا خواهد شد .

مدیر رسانه ای تیم ملی فوتبال در ادامه افزود : دومین مرحله اردوی آمادگی در تهران است و در این اردو یک بازی تدارکاتی در روز چهاردهم شهریور ماه با تیم ملی فوتبال سوریه برگزار می شود.

وی گفت : سپس تیم ملی فوتبال کشورمان برای بازی برابر تیم ملی فوتبال لبنان در رقابتهای مرحله چهارم مقدماتی جام جهانی به این کشور می رود.

والی زاده در مورد بحث اختلاف 'کارلوس کی روش ' و ' مانوئل ژوزه' سرمربی تیم فوتبال باشگاه پرسپولیس اظهار داشت : اختلافی نیست و این دو مربی حرفه ای هستند و اگر اختلاف نظری داشته باشند، خودشان این مشکل را حل خواهد کرد .

مدیر رسانه ای تیم ملی فوتبال کشورمان در خصوص اضافه شدن بازیکنان جدید به تیم ملی افزود :'کی روش'درصحبت های خود همیشه یادآوری کرده که درهای تیم ملی به روی بازیکنان باز است و این احتمال وجود دارد که بازیکن جدیدی به اردوی تیم ملی دعوت شود، به ویژه اینک رقابتهای لیگ برتر نیز از روز 29 تیر ماه جاری آغاز خواهد شد.

وی همچنین یادآور شد که سرمربی تیم ملی فوتبال کشورمان در روزهای پایانی تیر ماه جاری وارد تهران خواهد شد .

تیم ملی فوتبال کشورمان در مرحله چهارم رقابتهای مقدماتی جام جهانی فوتبال روز 21 شهریور ماه در بیروت به مصاف تیم لبنان می رود.

ورزشی ** 1587 **‌1590

تاریخ: 1391/4/19
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: