باقری نیا: در فوتبال ایران حرف با عمل یکی نیست
'عبدالمجید باقری نیا' روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: ورزشگاه هایی در شهرهای مختلف ایران همچون کاشان و زاهدان افتتاح می شود که هیچ حضوری در ورزش حرفه ای ایران ندارند، در حالی که استانی به قدمت لرستان یک ورزشگاه مناسب ندارد.
وی اضافه کرد: استان لرستان با توجه به داشتن یک تیم فوتبال در لیگ برتر، یک ورزشگاه مناسب ندارد که این امر نشان می دهد حرف و عمل مسوولان فوتبال کشور با هم همخوانی ندارد.
وی تصریح کرد: ابزار کار برای سازندگی فوتبال وجود ندارد و همین
موضوع برای ورود تیم شهرداری شهرستان دورود به لیگ برتر مشکلاتی به وجود آورده است.
سرمربی تیم فوتبال استقلال صنعتی خوزستان گفت: نبود امکانات مناسب برای حضور تیم شهرداری شهرستان دورود در لیگ برتر، مقابله روانی با مردم ورزش دوست استان لرستان است که سال ها زحمت کشیده اند تا تیم آنها به لیگ برتر راه پیدا کند.
باقری نیا افزود: در فوتبال حرفه ای ایران، اولویت با کسانی است که پول دارند و امتیاز می خرند و کسانی که زحمت کشیده اند نمی توانند حضور داشته باشند.
باقری نیا اظهار داشت: 'محمد رویانیان' مدیرعامل باشگاه پرسپولیس تهران در رسانه ها اعلام می کند در 10 سال گذشته سازمان لیگ پایه فوتبال کشور حتی یک بازیکن به تیم بزرگسالان نداده که این یک فاجعه برای آینده فوتبال است.
وی اضافه کرد: هر سال در تیم های اروپایی، بازیکنان جدیدی از آکادمی های مختلف ورزشی وارد فصل جدید لیگ های اروپایی می شوند و این اتفاق در اکثر باشگاه های اروپایی رخ می دهد.
باقری نیا افزود: سالانه تعداد زیادی از نوجوانان و جوانان با استعداد خوزستانی بدون توجه مسوولان ورزشی به هرز می روند و به شغل های کاذب روی می آورند و کسی نمی پرسد بازیکنان خوزستانی که در لیگ های فوتبال امیدها، جوانان و نوجوانان نایب قهرمان شده اند، کجا هستند.
وی اظهار داشت: باشگاه های لیگ برتری استان خوزستان با امکاناتی که دارند، بازیکنانی که در حال بازنشستگی هستند را خریداری می کنند و از بازیکنان با استعداد جوان خوزستانی غافلند.
وی اضافه کرد: فدراسیون فوتبال و مسوولان باشگاه ها نباید آنقدر به نتیجه تاکید کنند، زیرا هر مدیری که مسوولیت می گیرد به هر وسیله ای متوسل می شود که نتیجه بگیرد تا بماند و اینکه چه بلایی سر جوانان این مملکت می آید برای آنها مهم نیست.
سرمربی تیم فوتبال استقلال صنعتی خوزستان گفت: اساس فوتبال پیشرفته، نیروی انسانی است که ما از آن بهره کافی داریم.
باقری نیا افزود: ایران پنج برابر جمعیت کشورهای عربی فوتبالیست دارد و باید به جوانان توجه ویژه ای شود.
تیم فوتبال استقلال صنعتی خوزستان برای حضور در مسابقات فوتبال لیگ دسته یک باشگاه های ایران که از شهریور ماه آغاز می شود، در شهرستان بروجرد اردو زده است.
7190/542
ورزشی. ** 1589 **
















