دعوت از سوارز و کاوانی به تیم فوتبال المپیک اروگوئه
تهران- 'لوییس سوارز' مهاجم لیورپول و 'ادینسون کاوانی' مهاجم ناپولی به تیم فوتبال المپیک اروگوئه دعوت شدند.
به گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس، سباستن کوتس هم تیمی سوارز در لیورپول نیز به ترکیب نهایی 18 نفره تیم اروگوئه اضافه شد.
سوارز و کاوانی و آروالو ریوس هافبک پالرمو سه بازیکن بالای 23 سال هستند که اجازه حضور در تیم المپیک را دارند.
اروگوئه جزو بخت های کسب مدال در بازیهای المپیک لندن است. اروگوئه با بریتانیا، سنگال و امارات متحده عربی در گروه 'ای' هم گروه است.
تیم فوتبال اروگوئه از 84 سال پیش تاکنون به المپیک صعود نکرده است. این کشور در دو المپیک پی در پی در سالهای 1924 و 1928 طلای این رقابتها را از آن خود کرد.
اتحادیه فوتبال اروگوئه به نشانه اهمیتی که برای شرکت در این بازیها قائل است، مسئولیت هدایت تیم المپیک خود را به اسکار تابارز سرمربی تیم ملی این کشور سپرده است.
ورزشی**1584**1440
تاریخ: 1391/4/20
موضوع: سایر ورزش ها
نظر: 0
















