برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

رییس کمیته ملی المپیک سوریه به لندن نخواهد رفت

تهران - یک مقام ورزش سوریه روز سه شنبه گفت: 'موفق جمعه' رییس کمیته ملی المپیک این کشور به دلیل اینکه کمیته برگزار کننده بازی های المپیک 2012 لندن از وی دعوت به عمل نیاورده است، در این بازی ها حضور نخواهد یافت.

به گزارش ایرنا از آسوشیتدپرس از شهر دمشق، 'ماهر خیاطه' معاون 'توفیق جمعه'، سازمان دهندگان بازی های المپیک لندن را متهم کرد با ارسال نکردن دعوتنامه برای وی، این بازی ها را سیاسی کرده اند.

وی افزود: 29 عضو هیات ورزشی المپیک سوریه، دعوتنامه دریافت کرده اند و فقط نام توفیق جمعه از این فهرست حذف شده است.

در همین حال 'ژاک راگ' رییس کمیته بین المللی المپیک هفته گذشته گفت، این نهاد هیچگونه اطلاعیه ای در باره صادر نشدن روادید برای جمعه دریافت نکرده است.

راگ افزود: کمیته ملی المپیک سوریه همچنان به رسمیت شناخته می شود و ورزشکاران سوری زیر پرچم ملی کشورشان در بازی های المپیک لندن شرکت خواهند کرد.

این در حالیست که 'توفیق جمعه' قبلا تاکید کرده بود به رغم نشانه های حاکی از صادر نشدن روادید ورود به خاک انگلیس به دلیل ارتباطش با حکومت 'بشار اسد' رییس جمهور سوریه، به لندن سفر خواهد کرد.

مترجمام. ورزشی. ** 1486 ** 1589

تاریخ: 1391/4/20
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: