علی حمودی:استقلال خوب یارگیری کرده است
حمودی که به همراه دیگر بازیکنان تیم فوتبال استقلال تهران در اردوی آمادگی این تیم در ترکیه بسر می برد، روز چهارشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا این مطلب را عنوان کرد.
وی افزود:در طول چند سال اخیر ما شاهد آن بودیم که تمامی تیم های شرکت در لیگ فوتبال باشگاه های برتر ایران به ویژه تیم های شهرستانی بازیکنان خوبی را به خدمت گرفتند و به نتایج مطلوبی نیز دست یافتند،امسال نیز تیم استقلال با توجه به یار گیری انجام داده از جمله مدعیان قهرمانی در لیگ فوتبال باشگاه های برتر ایران به شمار می رود.
این بازیکن تیم استقلال تهران در باره بازیکنانی که تیم پرسپولیس در این فصل جذب کرده است،اظهارداشت:با توجه به نتایجی که تیم پرسپولیس در طول چند سال گذشته کسب کرده است ، این باشگاه نسبت به سال های گذشته بهتر یارگیری کرده است تا خود را به عنوان یکی از مدعیان قهرمان لیگ مطرح کند.
وی به بازیکنانی جدیدی که به تیم استقلال اضافه خواهند شد ، اشاره کرد و گفت با آمدن ' جان واریو ' ، کادر فنی تیم استقلال قصد به خدمت ، چند بازیکن دیگر دارد که با اضافه شدن آنان ، تیم استقلال به یکی از قدرتمندترین تیم های لیگ مبدل خواهد شد.
حمودی در ادامه اظهارداشت:تیم هایی همچون استقلال و پرسپولیس خود را برای حضور قدرتمند در لیگ فوتبال باشگاه های آسیا آماده می کنند.
وی شرایط بدنی بازیکنان تیم استقلال را با پایان رسیدن اردوی آمادگی این تیم در ترکیه مطلوب دانست و گفت:با پایان گرفتن تمرینات بدنسازی ، شرایط بدنی بازیکنان تیم استقلال بهتر می شود و این موضوع را در دیدار شب گذشته مقابل تیم الازیگ اسپور ترکیه مشاهده کردیم .
وی تصریح کرد در دیدار دیشب بازیکنان تیم استقلال از دوندگی خوبی برخوردار بودند و همین امر موجب پیروزی تیم استقلال در این دیدار سخت شد.
***
















