برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

ابن قاسم در گفتگو با مهر:لیست خرید فولاد بسته شد/ با"یونسکو" قرارداد می‌بندیم

سرپرست تیم فوتبال فولاد خوزستان گفت: لیست خرید ما بسته شده است و از دو جای خالی خود در نیم فصل استفاده می‌کنیم.

حسین ابن قاسم در گفتگو با مهر در خصوص آخرین شرایط تیم فولادخوزستان تصریح کرد: روز سه شنبه در بازی دوستانه مقابل ملوان پیروز شدیم که عملکرد بازیکنان ما خیلی خوب بود. امروز پنجشنبه هم با پرسپولیس بازی می‌کنیم و بعد از این دیدار راهی اهواز می‌شویم.

وی احتمال جذب بازیکن جدید دیگری را کم دانست و گفت: به احتمال زیاد "یونسکو" بازیکن رومانیایی آخرین نفری است که با او قرارداد می‌بندیم. در حال حاضر مذاکره برای توافق روی مبلغ قراداد این بازیکن شروع شده است. اگر با یونسکو به توافق برسیم او فصل آینده برای فولاد بازی خواهد کرد.

ابن قاسم تاکید کرد: ما هنوز دو جای خالی دیگر داریم اما با تصمیم حسین فرکی این دو سهمیه تا نیم فصل خالی می‌ماند. اگر در آن مقطع به بازیکنی نیاز داشته باشیم قطعا از این سهمیه استفاده می‌کنیم.


تاریخ: 1391/4/22
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: