برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

پیشنمازی: مسایل فرهنگی و تربیتی باید در ورزش نهادینه شود

تهران - معاون فرهنگی و امور تربیت بدنی وزارت ورزش و جوانان گفت: مسایل فرهنگی و امور تربیتی باید بیش از گذشته در ورزش کشورمان نهادینه شود.

به گزارش ایرنا از فدراسیون فوتبال، 'باقر پیشنمازی' روز پنجشنبه در نخستین گردهمایی مسوولان فرهنگی هیات های فوتبال استان ها، باشگاه های فوتبال و فوتسال اظهار داشت: اهداف و شرح فعالیت های فرهنگی که باید توسط فدراسیون ها صورت گیرد از سوی وزارت ورزش و جوانان تدوین شده و ما باید تمام تلاش خود را برای اجرای این اهداف و توسعه فرهنگی در جامعه ورزش کشور به کار گیریم.

وی ادامه داد: باید در این گونه مسایل از واقعیت به حقیقت برسیم تا بتوانیم مسایل فرهنگی و امور تربیتی را در ورزش کشور نهادینه کنیم.

پیشنمازی با بیان اینکه فعالیت های وزرات ورزش و جوانان در دو بخش بلندمدت و کوتاه مدت تدوین شده است، افزود: در بخش بلندمدت به دنبال افزایش توجه به مربیان به عنوان کسانی که در خط مقدم ساختن بازیکنان قرار دارند، هستیم.

معاون وزیر ورزش و جوانان افزود: پرورش استعدادها پس از استعدادیابی محقق می شود و سپس باید به اصلاح شاخص های مسایل تربیتی و فرهنگی در بازیکنان و ورزشکاران به همراه مسایل فنی پرداخت.

وی با اشاره به برنامه ریزی وزرات ورزش و جوانان در خصوص مسایل کوتاه مدت گفت: تدوین شرح وظایف برای راهیان فرهنگی که همراه تیم ها هستند، ایجاد باشگاه مجازی هواداران، پخش سوژه های فرهنگی در نمایشگرهای اماکن ورزشی، برگزاری جشنواره فیلم های ورزشی با توجه ویژه به مسایل تربیتی و نخستین سفر عمره قهرمانان ورزشی از جمله مواردی است که اجرا خواهد شد.

ورزشی**7537**1569

تاریخ: 1391/4/22
کلمات کلیدی: ، ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: