لباس های ساخت چین ورزشکاران آمریکایی را باید سوزاند
به گزارش خبرگزاری ها، لباس های سرخ، سفید و آبی ورزشکاران تیم المپیک آمریکا در حالی در چین تولید شده اند که صنعت نساجی آمریکا از نظر اقتصادی دچار بحران است و بسیاری از کارگران این کشور بیکار هستند.
این مساله اعضای جمهوریخواه و دموکرات کنگره آمریکا را به شدت به خشم آورده است به طوریکه سناتور 'هری رید' رهبر اکثریت حزب دموکرات در یک کنفرانس خبری گفت: من بسیار ناراحت هستم. کمیته المپیک باید از خودش خجالت بکشد. به نظر من باید تمام یونیفورم ها را جمع کرد و یک جا آتش زد. باید دوباره آنها را تولید کنیم.
وی افزود: حتی اگر آنها فقط یک زیرپوش بپوشند که روی آن پرچم آمریکا با دست نقاشی شده باشد، بهتر از لباس های چینی است.
'نانسی پلوسی' از اعضای حزب دموکرات و رییس سابق مجلس نمایندگان آمریکا نیز در کنفرانس مطبوعاتی هفتگی خود گفته بود که به ورزشکاران المپیکی افتخار می کنم اما آنها باید یونیفورم های تولید آمریکا را بپوشند.
با وجود این کمیته المپیک آمریکا با انتشار بیانیه ای از انتخاب 'رالف لورن' طراح مد آمریکا برای طراحی لباس ورزشکاران المپیکی این کشور دفاع کرده است.
'پاتریک سانداسکی' سخنگوی کمیته المپیک آمریکا در این باره گفت: بر خلاف بیشتر تیم های المپیک در جهان، بودجه تیم المپیک آمریکا به صورت خصوصی تأمین می شود و ما از حمایت اسپانسرهای خود سپاسگزاریم.
وی افزود: ما به همکاری با رالف لورن افتخار می کنیم و مشتاقانه منتظر حضور ورزشکاران در بازی های المپیک لندن هستیم.
لورن مسوولیت طراحی لباس ورزشکاران المپیکی و پارالمپیکی آمریکا برای مراسم اختتامیه و همچنین در دهکده المپیک را هم برعهده دارد.
شرکت تولید تجهیزات ورزشی 'نایک' نیز یونیفورم های ورزشکاران آمریکا در هنگام شرکت در مسابقات و همچنین برای مراسم توزیع مدال ها را تولید کرده است.
شرکت رالف لورن که اولین بار نیست یونیفورم های المپیک را طراحی می کند، تاکنون نسبت به انتقادهای مطرح شده پاسخی نداده است.
این شرکت اعلام کرده است، یونیفورم های مردانه این تیم هزار و 945 دلار و یونیفورم های زنانه هزار و 473دلار قیمت دارند.
ورزشی**9126**1336
















