امام جمعه موقت تهران:امیدوارم وزنه برداران درالمپیک حماسه ای دیگر خلق کنند
به گزارش ایرنا و به نقل از فدراسیون وزنه برداری،امام جمعه موقت تهران روز شنبه با حضور در محل اردوی تیم ملی وزنه برداری با بیانات گوهربار خود، حال هوای پولادمردان المپیکی کشورمان را تغییر داد.
حجت الاسلام صدیقی که با استقبال گرم حسین رضازاده رئیس، داراب ریاحی دبیر و اصفر ملکیان، بازرس فدراسیون وزنه برداری و ملی پوشان و اعضای کادر فنی این تیم وارد محل تمرین تیم ملی وزنه برداری شد، در جمع آنها گفت:خدارا شکر می کنم که قهرمانان کشورم را سرزنده و با نشاط می بینم.
وی تصریح کرد:شما هم باید شکرگذار خداوند متعال باشید که قهرمان یک کشور اسلامی هستید؛ کشوری شهید پرور که بیش از 30 سال است در مقابل دشمنانش ایستادگی کرده و خم و به ابرو نیاورده است. شما عصاره چنین مردمانی هستید و از این بابت باید به خود ببالید.
حجت الاسلام صدیقی با بیان اینکه یک قهرمان در آستانه رقابتهای بزرگی همچون المپیک باید از لحاظ روحی در بالاترین سطح قرار داشته باشد، افزود: نگاه آدمی که می ترسد با نگاه آدمی که احساس قدرت می کند یکسان نیست. پس برای آنکه قدرتمند باشید باید علاوه بر تلاشی که می کنید به خداوند توکل کنید. البته این برد و باخت ها موقتی است.
وی گفت:مهم این است که هر انسان ارزش خودش را بشناسد. برخی چند صدهزار تومان می ارزند، برخی یک میلیارد و برخی هم 100 میلیارد، اما همه این رقم ها برای انسانی که خودش را بشناسد ناچیز است. این را گفتم تا بدانید همانند مولا علی (ع) فقط با خداوند معامله کنید و به کمتر از بهشت خودتان را نفروشید. ارزش این بدن هایی که برای شاد کردن دل ملتی مسلمان رنج می کشند و عرق می ریزند بالاست.
امام جمعه موقت تهران با بیان اینکه یک قهرمان باید به لحاظ اخلاقی هم الگوی جامعه باشد، افزود: خیلی از ورزشکاران قهرمان هستند ولی به لحاظ اخلاقی دچار ضعف هستند و خیلی زود هم از یاد و خاطر مردم فراموش می شوند. شجاع ترین قهرمانان آنهایی هستند که بتوانند بر هوای نفس خود چیره شوند.
ایشان با اشاره به پهلوان حسین رضازاده که همگان در کوچه و خیابان او را با ذکر 'یا ابوالفضل' می شناسند، ادامه داد: همه شما به یک حامی و پشتیبان نیاز دارید. پس تقوا پیشه کنید و با استعانت از ائمه معصومین (ع) برای شاد کردم دل این ملت و رهبر معظم انقلاب قدم بردارید. انگیزه شما باید خوشنودی خداوند متعال باشد، مطمئن باشید در این صورت خداوند هم از خلق چنین بندگانی به خود می بالد.
حجت الاسلام صدیقی در پایان با آرزوی توفیق و سربلندی برای همه قهرمانان ایران اسلامی خاطرنشان کرد: تک تک شما برای ما سرمایه و گنج هستید اما حواستان باشد که خودتان را گم نکنید و پیروزی هایتان را فقط به پای تلاش خودتان ننویسید. انشاءالله با دعای خیر مردم و توسل به ائمه اطهار عرصه المپیک حاضر شوید و در حماسه ای دیگر خلق کنید. قهرمان شدن سخت است اما قهرمان ماندن از آن هم دشوار تر. شما هم سعی کنید قهرمان بمانید.
پیش از صحبت های حجت الاسلام صدیقی، حسین رضازاده، رئیس فدراسیون وزنه برداری با تشکر از امام جمعه تهران برای حضور در اردوی تیم ملی وزنه برداری، به ارائه گزارشی عملکرد ملی پوشان وزنه برداری در 7 ماه گذشته پرداخت و ابراز امیدواری کرد این قهرمانان بتوانند با دعاهای خیری که بدرقه راهشان است بتوانند دل رهبر معظم انقلاب و ملت عزیز را شاد کنند.
امام جمعه موقت تهران که با علاقه مندی فراوان تمرین ملی پوشان وزنه برداری را تماشا می کرد در خلال تمرین با پرسیدن سئوال هایی نظیر وزن صفحه ها و وزنه هایی که ورزشکاران بالای سر می برند، نحوه انتخاب وزنه ها و زمان تمرین ملی پوشان، از طریق حسین رضازاده، در جریان کم و کیف رشته وزنه برداری و شرایط ملی پوشان کشورمان در آستانه بازیهای المپیک قرار گرفت.
ورزشی**9122 **1440
















