بلیک:من و بولت ببریم یا ببازیم دوست می مانیم
به گزارش منابع خبری، این دو دونده جاماییکایی قرار است در دوی 100 متر و 200 متر المپیک در کنار هم بدوند.
بولت سریعترین مرد جهان است اما در مسابقات انتخابی جاماییکا از زوج تمرینی خود یعنی بلیک شکست خورد.
بلیک در این باره گفت: ما چه ببریم، چه ببازیم و چه مساوی شویم دوست هستیم. گرچه این یک مسابقه است و هر دو می خواهیم که برنده باشیم.
وی در فینال مسابقات جهانی 2011 دائگو با زمان 9.92 ثانیه قهرمان 100 متر دنیا شد اما این در حالی بود که بولت به دلیل خطای استارت نتوانست در مسابقه شرکت کند.
شش روز بعد بولت قهرمانی در 200 متر را به دست آورد و یکبار دیگر خود را به عنوان مدعی قهرمانی هر دو ماده دوی سرعت در المپیک لندن مطرح کرد.
این دونده جاماییکایی افزود: در تمرینات گاهی جلوتر از بولت می دویدم به همین دلیل وقتی وارد پیست شوم به خودم می گویم 'من او را در تمرین شکست داده ام'.
بلیک که پیشرفتش را مدیون بولت می داند، ادامه داد: او به من می گوید 'یوهان، نگاه کن، تو برای مردم نمی دوی، تو برای هوادارانت نمی دوی. تو برای خانواده ات نمی دوی. تو برای خودت می دوی'. بولت با این حرف ها می تواند به من انگیزه بدهد.
مسابقات دوی 100 متر و 200 متر المپیک روزهای 5 و 6 اوت (15 و 16 مرداد) برگزار می شود.
در این دو ماده تایسون گای، آسافا پاول، جاستین گاتلین و کریوستوف لمایتره رقبای اصلی بولت و بلیک خواهند بود.
ورزشی**9126**1440
















