زنان سنگنورد زنجانی عنوان قهرمانی مسابقات کشور را بدست آوردند
تهران - تیم زنان سنگنورد زنجانی فاتخ سیزدهمین دوره رقابتهای سنگنوردی قهرمانی کشور و انتخابی تیم ملی شد.
به گزارش فدراسیون کوهنوردی و صعودهای ورزشی،این رقابتهاکه بانام'محسن نوری'پیشکسوت این رشته، در سه بخش سرعت ، بولدرینگ و سرطناب برگزار شد، با قهرمانی تیم های زنجان ، همدان و کرمان پایان یافت.
در بخش انفرادی در رشته سرعت، فرناز اسماعیل زاده از زنجان مقام نخست را کسب کرد، اعظم کرمی از کرمان دوم شد و دیگر بازیکن زنجانی سیما سلطانی عنوان سوم را به خود اختصاص داد.
در رشته سرطناب نیزمقام نخست به الناز رکابی از زنجان رسید، فرناز اسماعیل زاده از زنجان دوم شد و نگار ورشو چی از همدان به مقام سوم بسنده کرد.
در رشته بولدرینگ الناز رکابی از زنجان، فرنازاسماعیل زاده از زنجان ونگار ورشوچی از همدان به عنوان اول تا سوم این رقابتها را بدست آوردند.
براساس این گزارش رقابتها سنگنوردی مردان قهرمانی کشور فردا - 28 تیرماه- آغاز خواهد شد.
ورزشی **1828**1590
تاریخ: 1391/4/27
موضوع: سایر ورزش ها
نظر: 0
















