افشار زاده:کسب سه تا پنج مدال طلا درالمپیک لندن راپیش بینی می کنیم
بهرام افشار زاده روز چهارشنبه درگفت و گو با ایرنا افزود : کمیته ملی المپیک و وزارت ورزش وجوانان تااین لحظه برای ایجاد محیطی با نشاط و به دور از هرگونه حاشیه برای المپیکی های کشورمان از هیچ تلاشی دریغ نکرده اند.
وی افزود: کشتی آزادوفرنگی ، وزنه برداری و تکواندو وضعیت بسیار خوبی دارند و ارزیابی من این است که امسال به یاری خدا و دعای مردم خوب کشورمان بهترین نتیجه را از زمان تاسیس کمیته ملی المپیک ( 1325) بگیریم.
وی نام کاروان اعزامی کشورمان به المپیک لندن 2012 را ' قدر'خواندو افزود : شعار کاروان المپیکی ما در این دوره 'امید،همت واقتدار ' خواهد بود.
افشار زاده با ابراز رضایت از برپایی جشن تقدیر ازکاروان المپیک که شب گذشته در محل آکادمی ملی کمیته المپیک برگزار شد افزود : قدردانی از ورزشکاران، مربیان ، دست اندرکاران و خانواده نمایندگان المپیکی که با صبوری دوره سختی را در راه آماده سازی جوانان برومندشان پشت سر گذاشته اند از جمله اهداف اصلی جشن شب گذشته بود.
افشار زاده افزود : حضور سر زده رییس جمهوری در جشن شب گذشته ارزش این جشن را صد چندان کرد و دکتر احمدی نژاد با این حضور روحیه مضاعفی به کاروان اعزامی به لندن و سایر دست اندرکاران ورزش کشور بخشید.
وی عدم اعزام برخی از اعضای کادر فنی فدراسیونها و روانشناسان تیمها را به علت محدودیت سهمیه اعزامی و تعداد کارتها دانست و افزود : المپیک دارای ضوابط خاص خود است و تمامی اقدامات کمیته ملی المپیک برای اعزام کاروان ورزشی به لندن بر اساس سهمیه اعلام شده بوده است.
وی درپایان تصریح کرد : انشاء الله در بازگشت قهرمانان سعی می کنیم که بهترین قدردانی را از آنان داشته و جشن قهرمانی پرشوری برگزار کنیم.
1647/
















