برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

درصورت توافق تیم ملی فوتبال ایران باتونس بازی می کند،کی روش شنبه وارد تهران می شود

تهران - مدیر رسانه ای فدراسیون فوتبال گفت:دیدارتیم ملی فوتبال ایران با تونس در صورت توافق با فدراسیون فوتبال این کشور در روز 25 مردادماه که روز 'فیفا' است در مجارستان برگزار می شود.

خسرو والی زاده روز چهارشنبه به ایرنا اظهارداشت : تیم ملی فوتبال کشورمان در روزهای نوزدهم تا بیست وپنجم مرداد ماه جاری در مجارستان اردوی آمادگی برپا خواهد کرد.

وی افزود:در صورت توافق میان سر مربیان دو تیم ، ملی پوشان کشورمان روز 25مردادماه برابر تیم ملی تونس در مجارستان دیداری تدارکاتی برگزار می کنند.

والی زاده گفت:'کارلوس کی روش 'سرمربی تیم ملی فوتبال کشورمان اعتقاد دارد که در این روز( فیفا ) خواهد توانست از تمامی بازیکنان لژیونر خود در این دیدار استفاده کند ولی سرمربی تیم تونس خواهان برگزاری این مسابقه در روز 23 مرداد ماه است .

وی خاطرنشان کردکه در صورت توافق زمان برگزاری این دیدار اعلام خواهد شد.

مدیر رسانه ای فدراسیون فوتبال در مورد 'مک درموت ' مربی بدنساز تیم ملی اظهار داشت:وی به دلیل مشکلات خانوادگی استعفاء داده است ودر حال حاضر نیز ' کی روش'در صدد جذب یک مربی بدنساز دیگر می باشد که سطح دانش آن در حد ' درموت ' باشد .

والی زاده درپایان گفت:'کی روش'روزشنبه وارد تهران می شود و کار خود را برای برپایی اردوی آمادگی تیم ملی فوتبال کشورمان آغاز خواهد کرد.

ورزشی ** 1587 **1590

تاریخ: 1391/4/28
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: