برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

تیم مهرام به جای تیم ملی در مسابقات ویلیام جونزشرکت می کند

تهران - مربی تیم ملی بسکتبال ایران گفت:حضور تیم مهرام به جای تیم ملی در مسابقات ویلیام جونز قطعی است.

صفاعلی کمالیان روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا گفت: صبح امروز در جلسه ای باشرکت مهمت بسیروویچ سرمربی تیم ملی بسکتبال ایران، محمود مشحون رییس فدراسیون بسکتبال و مسئولان باشگاه مهرام تهران قرار شد تا این تیم به جای تیم ملی در مسابقات ویلیام جونز شرکت کنند.

مسابقات جام ویلیام جونز از 27مرداد ماه سال جاری در تایوان برگزار خواهد شد و پیش از این قرار بود تیم ب ایران با هدایت عباس آقاکوچکی در این رقابت ها شرکت کند.

مهرام باید در تاریخ 12 مهر ماه به عنوان نماینده کشورمان در جام باشگاه‌های آسیا در کشور لبنان شرکت کند.

کمالیان ادامه داد: کادرفنی تیم ملی به خصوص سرمربی تا جایی که ممکن است با تیم مهرام برای حضور قدرتمند در باشگاه های آسیا همکاری خواهد کرد.

مربی تیم ملی بسکتبال ایران، گفت: بازی های ما و مهرام در جام استانکوویچ و باشگاه های آسیا هیچ تداخلی با هم ندارند.

وی درخصوص زمان حضور بازیکنان بویژه بازیکنان کمکی درتمرینات مهرام، تصریح کرد: در جریان این مساله نیستم اما می دانم مهرام در باشگاه های آسیا چند بازیکن دیگر تیم ملی را به عنوان یار کمکی در اختیار خواهد داشت.

وی در خصوص لیگ بسکتبال ایران، اظهار داشت : لیگ ما بسیار خوب برگزار می شود و مشکلاتی که در آن وجود دارد از خارج از خانواده بسکتبال انتقال داده می شود و برطرف کردن آنها از دست ما خارج است.

کمالیان در خصوص بسیروویچ، خاطرنشان کرد: در مدت زمانی که در کنار او کار کرده ام این مربی را بسیار مثبت ارزیابی می کنم و می دانم وی می تواند به بسکتبال ایران کمک کند.

ورزشی **9118**1590

تاریخ: 1391/4/28
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: