برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

فدراسیون جودو کمبود اعتبار دارد

بجنورد- سرپرست فدراسیون جودو جمهوری اسلامی گفت: این فدراسیون با کمبود اعتبار مواجه است و این مشکل موجب عدم موفقیت جودوکاران برای کسب سهمیه در المپیک 2012 لندن شد.

به گزارش ایرنا محمد علی رستگار چهارشنبه شب در چهارمین مجمع عمومی هیات جودو استان خراسان شمالی در بجنورد تغییرات در قوانین المپیک و برخی اختلافات داخلی در فدراسیون جودو را از دیگر علل ناکامی ورزشکاران جودو برای حضور قدرتمند در المپیک 2012 لندن اعلام کرد.

وی اظهارداشت:در المپیک آتن و پکن به ترتیب هفت و هشت جودوکار ایران جواز حضور در این تورنمنت بین المللی را کسب کرده ولی در المپیک لندن ما دو سهمیه را کسب کردیم.

وی افزود: به دلیل مصدومیت محمدرضا رودکی و عدم حضورش در المپیک لندن ما در این تورنمنت ورزشی جهانی با یک جودو کار شرکت خواهیم کرد.

رستگار اضافه کرد: تمام تلاش فدراسیون جودو حضور قدرتمند در المپیک برزیل است و از حالا مقدمات کار برای حضور مقتدر در این رویداد ورزشی ایجاد شده است.

سرپرست فدراسیون جودو گفت:برای حضور مقتدر در المپیک آینده باید رقابتهای جودو در سطح استانی و قهرمانی کشور با قدرت ادامه یابد و استعدادهای درخشان این رشته ورزشی نیز از سوی کارشناسان شناسایی شوند.ک2

2712

تاریخ: 1391/4/29
کلمات کلیدی: ، ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: