برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

رحمتی: در صورت حضور فرهاد مجیدی در استقلال بازوبندکاپیتانی را به او خواهم داد

تهران - کاپیتان و دروازه بان تیم فوتبال استقلال تهران گفت: در صورت حضور فرهاد مجیدی و جواد نکونام در این تیم، بدون شک بازیکن بزرگتر بازوبند کاپیتانی استقلال را خواهد بست.

به گزارش ایرنا، مهدی رحمتی در جمع خبرنگاران گفت: من به عنوان یکی از بازیکنان استقلال در صورت حضور فرهاد مجیدی، بازوبند کاپیتانی را به او خواهم داد.

رحمتی در ادامه در خصوص بازی تیم استقلال در برابر آلومینیوم گفت: خوشحالم که با پیروزی در آزادی شرمنده هواداران نشدیم.

وبا بیان این که بازیکنان تیم هنوز به آمادگی کامل نرسیده اند و در دوره بدنسازی قرار داریم افزود: تیم الومینیوم بازی بسته ای را به نمایش گذاشته بود که همین مساله باعث می شد شاهد به وجود آمدن موقعیت های گل زیادی در بازی نباشیم.

رحمتی در ادامه گفت: با توجه به شروع بازی ها، دیگر زمان آن نیست که بگوییم چه بازیکنی را نگرفته ایم و چه کسانی را جذب کرده ایم؛ باید با پیروی از برنامه های کادر فنی برای موفقیت تیم تلاش کنیم.

وی در ادامه از عملکرد خط دفاعی استقلال تمجید کرد و گفت: امروز مدافعان هماهنگی خوبی داشتند و اتفاق خاصی رخ نداد.

استقلال تهران روز جمعه با یک گل 'فابیو جان واریو' نخستین دیدار خود در لیگ برتر باشگاه های کشور را با برتری به پایان رساند.

ورزشی ** 1346 ** 1917

تاریخ: 1391/4/31
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: