"کریس اسمالینگ" 10 هفته دیگر بازمیگردد
مدافع تیم فوتبال منچستریونایتد به دلیل عمل جراحی انگشت پای خود تا 10 هفته قادر به همراهی این تیم نیست.
امانت داری و
به گزارش خبرگزاری مهر، "سرآلکس فرگوسن"، سرمربی تیم فوتبال منچستریونایتد، پیشتر گفته بود این بازیکن به آغاز رقابتهای فصل میرسد اما باشگاه اعلام کرده که نتایج عکسبرداریها نشان میدهد که اسمالینگ تا پایان سپتامبر قادر به حضور در میدان نخواهد بود.
فرگوسن پس از دیدار دوستانه تیمهای منچستریونایتد و آژاکس کیپ تاون گفت: این خبر برای این پسر ضربه بدی به حساب میآید، چراکه او پایان رقابتهای فصل گذشته را هم به دلیل آسیب دیدگی از ناحیه ران، از دست داده بود. ما فکر میکردیم که او وضعیت خوبی دارد و در مسیر بهبودی است اما حالا دچار آسیب دیدگی دیگری شده است.
وی افزود: بهبود از ناحیه انگشت شست پا به طور عادی بین 10 تا 12 هفته طول میکشد. او فقط 21 سال دارد و جوان است و امیدوارم که بتواند بر این مشکل خود غلبه کند.
امانت داری و
تاریخ: 1391/5/1
موضوع: سایر ورزش ها
نظر: 0
















