تارتار: سه امتیاز دیدار با راه آهن برای ما حیاتی است
مهدی تارتار روز دوشنبه در جمع خبرنگاران پیش از دیدار با راه آهن شهرری، گفت: دیدار مقابل راه آهن برای ما اهمیت بسیار زیادی دارد و باید سه امتیاز را کسب کنیم.
وی ادامه داد: متاسفانه در بازی با ملوان داور دیدار یک پنالتی کاملا اشتباه را اعلام کرد و با این کار باعث شکست تیم ما در دیدار اول شد.
سرمربی تیم فوتبال گهر زاگرس گفت:راه آهن تیم بسیار خوبی است و توانسته اسکلت اصلی خود را حفظ کند اما ما در این دیدار فقط به کسب سه امتیاز فکر می کنیم.
وی در خصوص درگیری هواداران این تیم در دیدار نخست مقابل ملوان، تصریح کرد: متاسفانه اتفاقاتی در این دیدار مانند حضور هواداران حریف پشت نیمکت ما رخ داد که هیچ کجای دنیا رخ نمی دهد.
وی در خصوص دیدار با پرسپولیس در ورزشگاه آزادی تهران در حالی که تیم گهر میزبان است، اظهار داشت: این هم از عجایب فوتبال ماست که در بازی خانگی باید در ورزشگاه تیم میهمان بازی کنیم و جالب است که هواداران محروم آنها نیز اجازه حضور در ورزشگاه را دارند.
تارتار گفت: باید از مدیران باشگاه راه آهن نیز تشکر کنم که با دید حرفه تمام تلاش خود را برای پرداخت بدهی ها کردند و طلب من نیز پرداخت شده است.
سرمربی تیم فوتبال گهر زاگرس در خصوص اختلافاتش با علی دایی و تقابل با او در دیدار با راه آهن، خاطرنشان کرد: هیچ اختلافی با همکاران خود در حال حاضر ندارم و این اتفاقات مربوط به گذشته است و دربازی فردا نیز مشکلی وجود ندارد.
ورزشی **9118**1590
















