برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

گروهبندی رقابتهای فوتبال ناشنوایان جهان به صورت سیدبندی انجام می شود

آنکارا - در پی اعتراض مسوولان تیم ملی فوتبال ناشنوایان ایران به گروه بندی دومین دوره مسابقات فوتبال قهرمانی ناشنوایان جهان در ترکیه ، گروه بندی این پیکارها از دوره آینده به صورت سیدبندی صورت خواهد گرفت.

'ابوالفضل صفری ' سرپرست تیم ملی فوتبال ناشنوایان ایران روز دوشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا با بیان این مطلب گفت : در دیدار با رییس کمیته فنی مسابقات فوتبال قهرمانی ناشنوایان جهان در ترکیه ، نسبت به گروه بندی این مسابقات به ویژه گروه سوم اعتراض کردم که وی اعلام کرد که از دوره آینده گروه بندی این مسابقات به صورت سیدبندی صورت خواهد گرفت.

وی از گروه سوم این مسابقات به عنوان سخت ترین گروه این مسابقات یاد کرد و گفت : تیم های ایران ، روسیه ، اوکراین و ونزوئلا در این گروه قرار داشتند .

تیم های روسیه و اوکراین عناوین قهرمانی و نایب قهرمانی بازی های المپیک ناشنوایان را در اختیار دارند و ایران نیز یکی از بهترین های تیم های آسیا بشمار می رود .

صفری در باره دیدار تیم ملی فوتبال ناشنوایان ایران مقابل یونان برای کسب عناوین نهم تا شانزدهم گفت : تیم ایران در این دیدار با نتیجه 3 بر صفر به برتری دست یافت در صورتی که می توانست با گل های بیشتری زمین را ترک کند ولی بی دقتی مهاجمان مانع از این امر شد.

مسابقات فوتبال قهرمانی ناشنوایان جهان با شرکت 16 تیم در آنکارا جریان دارد.

خاورم **230

تاریخ: 1391/5/2
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: