برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

تقوی پس از برد سایپا:استقلال و سایپا تاکتیکی بازی کردند نه فیزیکی/ ما تیم برتر میدان بودیم

سرمربی تیم فوتبال سایپای البرز گفت: ما برابر استقلال تیم برتر میدان بودیم، آنهم در شبی که هم سایپا و هم استقلال تاکتیکی و تکنیکی بازی کردند، نه فیزیکی.

به گزارش خبرنگار مهر، مجتبی تقوی پس از پیروزی تیمش برابر استقلال در نشست خبری حاضر شد و درباره بازی تصریح کرد: در کل جریان بازی سایپا تیم برتر میدان بود و دقایقی هم که استقلال بهتر بازی کرد، به خاطر اشتباهات فردی بازیکنان ما بود.

وی با بیان اینکه تیمش تلفیقی از بازیکنان جوان و باتجربه است، یادآور شد: برای تیم فوتبال استقلال ارزش زیادی قائلم. استقلال تیمی است که تاکتیکی بازی می‌کند. البته همه شاهد بودند که امشب دیدار ما با این تیم فیزیکی نبود و هر دو طرف تاکتیکی و تکنیکی بازی کردند.

سرمربی تیم فوتبال سایپا افزود: مطمئنم که استقلال با امیر قلعه نویی به اوج فوتبال ایران می‌رسد. این باخت چیزی از ارزش‌های استقلال کم نکرده و این تیم روندی روبه‌رشد خواهند داشت.

تقوی درباره اینکه گفته بود نگران کریم انصاریفرد و امین منوچهری مهاجمان فصل گذشته سایپاست، گفت: ابراز نگرانی من فقط برای دلتنگی بود! این دو بازیکن سال‌ها در سایپا بودند و وقتی کسی آنها را نمی‌شناخت در این تیم رشد کردند. باید بپذیریم مسیر پیشرفت در سایپا با استقلال و پرسپولیس فرق می‌کند، چرا که در این دو تیم تماشاگران عاشق نتیجه گیری هستند و این کار بازیکنان را سخت می‌کند.

تیم فوتبال سایپا در دومین دیدار خود در لیگ دوازدهم، چهارشنبه شب در ورزشگاه آزادی به مصاف تیم فوتبال استقلال رفت که در نهایت موفق شد این تیم را با نتیجه 2 بر یک شکست بدهد.


تاریخ: 1391/5/5
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: