برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

تراکتورسازی در بازی با پیکان، نشانی از تیم مدعی نداشت

تبریز- تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز در دومین بازی خود در چارچوب رقابت های لیگ برتر باشگاه های ایران مقابل پیکان، نشانی از یک تیم مدعی نداشت.

این تیم که با ارایه بازی های جذاب در فصل گذشته، همواره به عنوان یک تیم مدعی مطرح و در پایان رقابت های لیگ یازدهم تنها با اختلاف یک امتیاز نسبت به تیم قهرمان، در رتبه دوم ایستاد در این فصل و در دو بازی گذشته ، نه تنها به عنوان مدعی ظاهر نشده بلکه بازی های ضعیف ان مقابل سایپا و پیکان و کسب تساوی مقابل این دو تیم، هواداران و علاقه مندان این تیم را تا حدودی دلسرد کرده است.

در بازی دیشب این تیم مقابل پیکان که با حضور بیش از چهار هزار هوادار تراکتورسازی در ورزشگاه تختی تهران برگزار شد، تراکتورسازی میهمان در حالیکه که شرایط میزبانی برایش فراهم بود برنامه ای برای رسیدن به گل نداشت و بیشتر سعی داشت از ضربه های ایستگاهی و اوت دستی به این هدف برسد.

قرار نگرفتن بازیکنان در پست های تخصصی خود یکی دیگر از ایرادهای وارده بر این تیم در دو بازی گذشته است که نمونه عینی آن احسان حاج صفی و فلاویو لوپز بودند که در نقش های جدیدی که به آنها داده شده بود چندان کارآیی نداشتند.

همچنین کم بودن و یا در بسیاری مواقع قطع بودن ارتباط بین خطوط این تیم به خصوص خط هافبک و حمله از دیگر اشکالات بازی دیشب تراکتورسازان مقابل پیکان بود.

در بازی دیشب دو تیم، مهدی کریمیان و محمد ایرانپوریان که در این فصل به تراکتورسازی ملحق شده اند در حین بازی تعویض شدند و جای آنها را دو بازیکن فصل قبل این تیم پر کردند و بازی این تیم از این دقایق تا حدودی بهتر شد اما بازهم کمتر از حد انتظار بود.

هر چند قضاوت در مورد تیمی که تنها دو بازی انجام داده کمی زود است اما اگر تراکتورسازی نخواهد تغییری اساسی در روند فعلی خود دهد نباید از این تیم انتظار قهرمانی و یا حتی نایب قهرمانی داشت و فاصله این تیم با تیم های مدعی در ادامه رقابت ها رفته رفته بیشتر خواهد شد.

به کارگیری بازیکنان در پست های تخصصی خود و پرهیز از هرگونه آزمون و خطا در این تیم، تقویت بین خطوط این تیم با استفاده از بازیکنان دونده و سرعتی، استفاده از یک هافبک بازیساز در کنار سایر هافبک ها، گوشزد کردن وظایف تک تک بازیکنان در حین بازی، پرهیز از حرکات انفرادی و استفاده از بازیکنان آماده و مجرب که فصل گذشته نیز در خدمت تیم بوده اند می تواند تراکتورسازی را در ردیف تیم های مدعی این فصل قرار دهد.

نکته مهم دیگری که تراکتورسازی باید در طول فصل همواره به آن توجه کند سلامت و حفظ آمادگی بازیکنان است و برای این کار در کنار استفاده از مربیان بدنساز باید از یک پزشک و فیزیوتراپ ماهر نیز بهره گیرد.

هم اکنون محمد ابراهیمی، فردین عابدینی و آنسلمو گونزالس از این تیم دچار مصدومیت هستند و شاید حضور آنها در تیم در ادامه رقابت ها، موجب روان تر شدن بازی های این تیم شود.

تراکتورسازی هم اکنون با دو امتیاز از دو بازی در رده دهم جدول رده بندی جای دارد و سه شنبه هفته بعد و در هفته سوم در تبریز میزبان مس کرمان خواهد بود.

7233/587

تاریخ: 1391/5/5
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: