برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

محمد علی آبادی: مدال آوران المپیک لندن پاداش ویژه ای دریافت می کنند

لندن - رییس کمیته ملی المپیک در بدو ورود به فرودگاه 'هیترو' شهر لندن گفت: علاوه بر پاداش های وعده داده شده از سوی وزارت ورزش و جوانان، پاداش ویژه ای هم از سوی کمیته ملی المپیک و در شهر لندن به مدال آوران کشورمان داده خواهد شد.

'محمد علی آبادی' روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار اعزامی ایرنا به لندن تصریح کرد: بر اساس برنامه پیش بینی شده، مبلغ پنج هزار دلار به محض کسب مدال طلا در هر رشته ورزشی به ورزشکار مربوطه اعطا خواهد شد.

علی آبادی اضافه کرد: همچنین برای ورزشکارانی که بتوانند مدال های نقره و برنز کسب کنند نیز به تناسب، پاداش خاصی در نظر گرفته شده است که به محض کسب این مدال ها، در محل مسابقه به شخص داده خواهد شد.

علی آبادی، روحیه تمامی اعضای کاروان ورزشی ایران شرکت کننده در سی امین دوره بازی های المپیک را عالی توصیف کرد و گفت: با این روحیه و توانمندی، شانس مدال آوری این دوره بازی های المپیک با هیچ دوره ای قابل مقایسه نخواهد بود.

وی افزود: کمیته ملی المپیک برای تمام جوانان بارز کشورمان در رشته های مختلف ورزشی برنامه ریزی داشته و با نظارت کامل بر کار فدراسیون ها توانسته است کسب 54 سهمیه حضور در بازی های المپیک را در کارنامه خود به ثبت برساند.

ورزشی. ** 1647 ** 1589

تاریخ: 1391/5/5
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: