برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

پس از پیوستن به استقلال؛اوساسونا از نکونام قدردانی کرد/ آرزوی موفقیت در زندگی شخصی و ورزشی

پس از جدایی جواد نکونام از باشگاه اوساسونا، این باشگاه در بیانیه‌ای ضمن اشاره به حضور 6 ساله این بازیکن در پامپلونا، برای او آرزوی موفقیت کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، باشگاه اوساسونا پس از صدور رضایتنامه جواد نکونام و پیوستن این بازیکن به تیم فوتبال استقلال، در بیانیه‌ای به طور خلاصه به سابقه حضور این بازیکن در اوساسونا پرداخت. این باشگاه ضمن تشکر صمیمانه از حضور درخشان و 6 ساله نکونام در اوساسونا، ابراز امیدواری کرد که نکونام در زندگی شخصی و ورزشی‌اش موفق باشد.

نکونام در 174 مسابقه رسمی برای اوساسونا به میدان رفت و در مجموع موفق شد 26 گل برای این تیم به ثمر برساند.

نام جواد نکونام تا هفته گذشته در فهرست بازیکنان باشگاه اوساسونا در سایت باشگاه قرار داشت. در نهایت نام این بازیکن از این فهرست خارج شد تا مسعود شجاعی تنها بازیکن ایرانی حاضر در اوساسونا باشد. تیم فوتبال اوساسونا در حال حاضر برای برپایی یک اردوی آماده سازی راهی کشور هلند شده است.


تاریخ: 1391/5/7
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: