بازیکن ایرانی در راه 'الاهلی' قطر
اصفهان -باشگاه الاهلی قطر از مذاکره با یک ایرانی به عنوان دومین فوتبالیست خارجی خود خبر داد اما نام او را اعلام نکرد.
به گزارش ایرنا، روزنامه های 'الرایه' و 'الوطن' قطر روز یکشنبه نوشتند: بازیکن ایرانی مورد نظر تیم الاهلی تجربه حضور در میدان های بین المللی را دارد.
تیم فوتبال الاهلی روز گذشته با 'اسماعیل عبدالطیف' بازیکن بحرینی به مدت یک فصل قرارداد منعقد کرد و بازیکن ایرانی مورد نظر، دومین بازیکن خارجی این تیم می باشد.
براساس نوشته روزنامه های یاد شده، قرار است این بازیکن ایرانی که هویت او فاش نشده است، تا ساعاتی دیگر برای عقد قرارداد با تیم فوتبال الاهلی قطر وارد دوحه شود و در اردوی آماده سازی این تیم که روزهای آینده در یکی از کشورهای اروپایی برگزار می شود، شرکت کند.
باشگاه الاهلی قطر اعلام کرد: تیم فوتبال این باشگاه پس از برگزاری اردوی آماده سازی در اروپا سومین بازیکن خارجی خود را به خدمت خواهد گرفت.
7132/607**1440
تاریخ: 1391/5/8
موضوع: سایر ورزش ها
نظر: 0
















