برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

عبادی:روزبهانی توان دستیابی به نشان المپیک را دارد

استان تهران -یکی از مربیان بوکس استان تهران با اشاره به قدرت و آمادگی 'احسان روبهانی'بوکسور کشورمان در وزن 81 کیلوگرم بازی های المپیک گفت:روزبهانی به راحتی می تواند به نشان المپیک دست پیدا کند.

'ابراهیم عبادی' روز یکشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت:روزبهانی در مسابقات المپیک با قرعه مناسبی روبه رو شده و می تواند به راحتی از سد حریفان مقدماتی خود بگذرد.

وی بیان داشت:روزبهانی بوکسور تکنیکی و با استقامتی است و به نظر می رسد توانایی شکست حریفان خود را داشته باشد.

عبادی ادامه داد: اولین حریف احسان در بازی های المپیک بوکسور کلمبیایی است که می تواند از سد این بوکسور به راحتی عبور کند.

وی خاطر نشان کرد: سطح بوکس کلمبیا از ایران پایین تر است از این رو روزبهانی در اولین دیدار خود کار سختی نخواهد داشت.

عبادی اضافه کرد: روزبهانی در صورت پیروزی مقابل نماینده کلمبیا با حریفی از کشور ترکیه روبه رو خواهد شد که گذر از او نیز کار دشواری نیست.

تهرام/7258/1275**1440

تاریخ: 1391/5/8
کلمات کلیدی: ، ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: