فرکی: امیدوارم در برابر سایپا شکست هفته قبل را جبران کنیم
به گزارش ایرنا، 'حسین فرکی' دوشنبه شب در نشست خبری قبل از بازی در گفت و گو با خبرنگاران در اهواز اضافه کرد: من سفارشات لازم را به بازیکنان خود برای دیدار با تیم سایپا البرز ارایه کرده ام بطوری که اگر آنان تاکتیک های مورد نظر را انجام دهند، حتما برنده این بازی خواهیم شد.
وی با اشاره به اینکه تیم فوتبال سایپا نسبت به فصل قبل 50 درصد تغییر کرده است، گفت: این تیم را کاملا آنالیز کرده و امیدوارم آنچه که در مورد حریف به بازیکنان خود گفته ام، آنان بتوانند آن را در زمین پیاده کنند.
فرکی یادآور بازی با تیم فوتبال سپاهان اصفهان شد و افزود: در آن بازی ما استحقاق شکست را نداشتیم بلکه اشتباهات فردی موجب این مساله شد و امیدوارم دیگر چنین مساله ای پیش نیاید.
وی گفت: از آنجا که تیم فولاد خوزستان نسبت به فصل قبل دچار تغییراتی شده است، برای اینکه بازیکنان را خوب بشناسیم و ترکیب اصلی تیم را پیدا کنیم نیاز به زمان داریم و امیدوارم هواداران کمی صبر داشته باشند تا این کار صورت گیرد.
سرمربی تیم فوتبال فولاد خوزستان با اشاره به این موضوع که مردم استان خوزستان، فوتبال را خوب درک می کنند، اظهار داشت: هواداران در گرفتن نتیجه نباید عجله کنند بلکه آنان باید بدانند گاهی اوقات نتیجه حاصل تشویق های مستمر و تا پایان بازی است و گاهی هم این اتفاق صورت نمی گیرد، لذا آنان باید صبور و بردبار باشند.
دیدار تیم های فوتبال فولاد خوزستان و سایپا البرز، فردا شب
(سه شنبه) در ورزشگاه تختی شهر اهواز برگزار می شود.
639/642
ورزشی. ** 1589 **
















