برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

ژوزه: گل نزدن روحیه تیم را کاهش داد/ جایگاه پرسپولیس را در پایان فصل ببینید

تهران - سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس با اشاره به اینکه جایگاه واقعی این تیم در پایان فصل مشخص می شود، گفت: از دست دادن فرصت های گلزنی روحیه تیم را کاهش داد.

به گزارش ایرنا، 'مانوئل ژوزه' پس از تساوی یک بر یک تیمش برابر گهر دورود، خاطرنشان کرد: در نیمه نخست عملکرد خوبی نداشتیم اما در 30 دقیقه ابتدایی نیمه دوم پرسپولیس نمایش ایده آلی را از خود برجای گذاشته و برتری خود را بر حریف دیکته کردیم .

وی ادامه داد: فرصت های زیادی برای گلزنی داشتیم اما از دست دادن آنها باعث شد تا از لحاظ روحی افت کنیم و حریف انگیزه بیشتری پیدا کند و پس از 10 نفره شدن هم کار ما سخت شد.

ژوزه اظهار داشت: گل حریف برروی اشتباه و بدشانسی خودمان به دست آمد ،با این حال خوشحالم که پرسپولیس بسیار بهتر از دیدار با فجرسپاسی بازی کرد. بازیکنان ما می خواهند پیروز شوند و توانایی آن را نیز دارند.

سرمربی پرسپولیس در پاسخ به این سئوال که به نظر می رسد این تیم برنامه خاصی در دیدارهای خود ندارد، عنوان کرد: من کارم را بلد هستم و گمان می کنم نفرات پرسپولیس کمی عصبی هستند و با استرس به میدان می روند. به تیم حریف کاری ندارم و تنها از اشتباهات خودمان ناراحت هستم.

وی افزود: به دنبال ساختن تیمی قدرتمند هستم و بازیکنان خود را باور دارم و جایگاه واقعی ما در پایان فصل مشخص می شود.

ژوزه در خصوص گل صحیح تیم گهر دورود که از چشمان تیم داوری دور ماند، گفت: این تصمیم داور است و باید به آن احترام گذاشت، اشتباهاتی هم از سوی داوران برای تیم ما بود و داور نیز مثل بازیکن می تواند مرتکب اشتباه شود.

سرمربی پرسپولیس ادامه داد: هر مشکلی ایجاد شود خودم را مقصر می دانم و مسئولیت هر نتیجه ای را قبول می کنم. از همین حالا می گویم تیم من بسیار بهتر از این خواهد بود.

وی افزود: تعویض اجباری سوسا مشکلاتی را برای تیم ایجاد کرد و من سعی کردم بارها روش بازی پرسپولیس را تغییر بدهم.

ورزشی**3783**

تاریخ: 1391/5/10
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: