برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

مقصودی: کار امشب روزبهانی نقص نداشت

لندن - سرپرست تیم بوکس کشورمان در المپیک لندن پس از پیروزی احسان روزبهانی در مقابل حریفی کلمبیایی خود گفت: کار نماینده کشورمان امشب بی نقص بود و توانست بهترین بازی خود را به نمایش بگذارد.

به گزارش خبرنگار اعزامی ایرنا، 'منوچهر مقصودی' افزود: مبارزه امشب خیلی خوب بود و اگر چه حریف کلمبیایی قوی ظاهر شد اما روزبهانی میدان را خالی نکرد و در نهایت نتیجه را به سود خود رقم زد.

وی افزود: حریف بعدی روزبهانی از کشور ترکیه و یک بوکسور قدرتمند است اما بازی امشب روزبهانی توانایی وی را ثابت نمود و از همین حالا می شود روی برد وی حساب کرد.

مقصودی درخصوص پیش بینی مدال آوری روزبهانی در مسابقات المپیک گفت: از حالا نمی شود در این مورد اظهار نظر کرد، چون او دو بازی دشوار را پیش روی خود دارد.

وی اظهارداشت: در مجموع این برد به همه روحیه داد و امیدوارم نمایندگان بوکس ایران با این برد روحیه شان بیش از پیش تقویت شود و با اعتماد به نفس کامل برای مقابله با حریفان خود به داخل رینگ بروند.

حریف کلمبیایی روزبهانی نیز پس از قبول شکست در مسابقه امشب، گفت: بازی بسیار دشواری در مقابل حریف ایرانی داشتم.

'جیسون مونرو وارلا' افزود: چیزهایی درمورد مظاهری می دانستم اما از نزدیک با وی روبرو نشده بودم و بازی امشب وی نشان داد که او حریف قدرتمندی است.

روزبهانی نماینده کشورمان در وزن 81 کیلوگرم، این حریف کلمبیایی را با حساب 12 بر 10 شکست داد و به دور بعدی مسابقات المپیک راه یافت.

اروپام**345

تاریخ: 1391/5/10
کلمات کلیدی: ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: