برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

/هفته هفتم ليگ برتر فوتبال/توقف پرسپوليس، صدرنشيني ذوب‌آهن و شكست دوباره استيل‌آذين

به گزارش خبرگزاري فارس، هفته هفتم ليگ برتر فوتبال شب گذشته (شنبه) با برگزاري 7 ديدار به اتمام رسيد كه در مهمترين ديدارها پرسپوليس متوقف شد، استيل آذين شكست خورد و ذوب آهن برد و با امتياز مشترك 16 با پرسپوليس و به دليل تفاضل گل بهتر صدرنشين شد.

نتايج كامل ديدارهاي شب گذشته به شرح زير است:

*توقف دايي مقابل جلالي

ديدار تيم‌هاي فولاد خوزستان و پرسپوليس تهران از ساعت 21:15 دقيقه در ورزشگاه تختي اهواز در حضور بيش از 15 هزار تماشاگر برگزار شد كه اين بازي با نتيجه مساوي يك بر يك به پايان رسيد.

براي سرخپوشان محمد نوري در دقيقه 36 گلزني كرد. گل فولاد خوزستان را هم اميد خورج در دقيقه 4+45 وارد دروازه پرسپوليس كرد.

محسن قهرماني قضاوت اين ديدار را بر عهده داشت. وي به سعيد حلافي، شيث رضايي و سپهر حيدري از پرسپوليس و كريم شاهوردي و آرش افشين از فولاد خوزستان كارت زرد نشان داد.

پرسپوليس با اين تساوي در پايان هفته هفتم 16 امتيازي شد و با توجه به برد ذوب آهن و به دليل تفاضل گل كمتر به رده دوم سقوط كرد. فولاد خوزستان هم 9 امتيازي شد.


*برتري ذوب آهن برابر صبا

تيم فوتبال ذوب آهن با نتيجه 2 بر يك مقابل صباي قم به برتري رسيد و بار ديگر در صدر جدول رده‌بندي قرار گرفت.

اين ديدار از ساعت 21:30 دقيقه در ورزشگاه فولادشهر در حضور بيش از 2 هزار تماشاگر برگزار شد كه اين بازي با نتيجه 2 بر يك به سود ذوب آهن به پايان رسيد.

براي ذوب آهن ايگور كاسترو در دقيقه 66 و سيد محمد حسيني در دقيقه 82 گلزني كردند. تك گل صبا را هم فرزاد حاتمي در دقيقه 87 وارد دروازه ميزبان كرد.

ذوب آهن با اين پيروزي 16 امتيازي شد و با توجه به تفاضل گل بهتر نسبت به پرسپوليس در صدر جدول رده‌بندي قرار گرفت. صباي قم نيز 9 امتيازي باقي ماند.

قضاوت اين ديدار را البرز حاجي پور بر عهده داشت. وي به محسن بيات و داود حقي از صبا و قاسم حدادي‌فر، سينا عشوري و اميد ابولحسني از ذوب آهن كارت زرد نشان داد.
حاجي‌پور همچنين در دقيقه 89 فرزاد حاتمي را با كارت قرمز مستقيم از زمين مسابقه اخراج كرد.

* ملوان از سد نفت عبور كرد

ديدار تيم‌‌هاي ملوان بندرانزلي و صنعت نفت آبادان با نتيجه 2 بر يك به سود ملوان به پايان رسيد.

ديدار 2 تيم از ساعت 21:30 دقيقه در ورزشگاه تختي انزلي به ميزباني ملوان برگزار شد كه در نهايت سفيدپوشان انزلي موفق شدند با نتيجه 2 بر يك از سد ميهمان خود عبور كنند.

رسول نويدكيا در دقيقه 34 براي صنعت نفت آبادان و مهرداد اولادي در دقيقه 70 از روي نقطه پنالتي و پژمان نوري در دقيقه 80 براي ملوان گلزني كردند.
محمد حسين اسدي قضاوت اين ديدار را بر عهده داشت.

*تساوي پاس و سايپا

ديدار تيم‌هاي پاس همدان و سايپا با نتيجه مساوي 2 بر 2 به پايان رسيد.

اين مسابقه از ساعت 21:30 (شنبه) در ورزشگاه قدس همدان آغاز شد. ابراهيم صادقي در دقيقه 38 و كريم انصاري‌فرد در دقيقه 48 براي سايپا گلزني كردند و گل‌هاي پاس را نيز فرهاد خيرخواه در دقايق 33 و 76 به ثمر رساند.

قضاوت اين ديدار بر عهده سعيد بخشي‌زاده بود. وي به وحيد شيخ‌ويسي از سايپا و همت عابدي‌نژاد و روزبه شاه علي دوست از پاس كارت زرد نشان داد.

*شكست خانگي شهرداري تبريز

تيم فوتبال پيكان قزوين با نتيجه 4 بر 2 برابر شهرداري تبريز به برتري دست يافت.

ديدار تيم‌هاي پيكان قزوين و شهرداري تبريز از هفته هفتم ليگ برتر از ساعت 21:30 دقيقه در ورزشگاه يادگار امام تبريز با حضور 4 هزار تماشاگر آغاز شد.

خودروسازان توانستند در پايان با نتيجه 4 بر 2 شهرداري را در تبريز شكست دهند. گل‌‌هاي پيكان را صابر ميرقرباني در دقيقه 2، جهانگير عباسي در دقيقه 59، مجيد خدابنده‌لو در دقيقه 74 و عليرضا عباسفرد در دقيقه 90 به ثمر رساندند. در مقابل گل‌هاي شهرداري تبريز را شهرام گودرزي در دقيقه 9 و كارلوس سوارز در دقيقه 25 به ثمر رساندند.

قضاوت اين ديدار بر عهده غلامرضا جباري بود؛ وي به عليرضا عباسفرد، جهانگير عباسي و محمد علي اميري از پيكان قزوين و پوريا غفوري از شهرداري تبريز كارت زرد نشان داد.

*شكست دوباره استيل آذين

ديدار تيم‌هاي تراكتورسازي تبريز و استيل‌آذين با برتري يك بر صفر تبريزي‌ها به پايان رسيد.
تيم‌هاي استيل‌آذين و تراكتورسازي تبريز از ساعت 21:30 دقيقه در ورزشگاه تختي تهران برابر هم قرار گرفتند.

در اين ديدار كه در حضور بيش از 5 هزار تماشاگر برگزار شد؛ شاگردان فراز كمالوند موفق شدند با تك گل محمد نصرتي در دقيقه 59 مقابل حريف خود به برتري برسند و با كسب 3 امتياز شيرين تهران را ترك كنند.

قضاوت اين ديدار بر عهده خداداد افشاريان بود كه به سياوش اكبرپور، ميلاد زنيدپور و مهدي محمدي از استيل آذين و داود دانش دوست از تراكتورسازي كارت زرد نشان داد.
استيل آذين هفته گذشته هم برابر پيكان شكست خورده بود.


*شاهين برابر راه آهن به برتري رسيد

ديدار تيم‌هاي شاهين بوشهر و راه آهن با نتيجه 2 بر صفر به سود شاهين به پايان رسيد.

اين ديدار از ساعت 21:30 امشب (شنبه) در ورزشگاه شهيد بهشتي بوشهر آغاز شد و با نتيجه 2 بر صفر به سود شاهين به اتمام رسيد.
گل‌هاي‌ شاهين را منصور تنهايي در دقيقه 49 و ايمان حيدري در دقيقه 53 به ثمر رساندند.

قضاوت اين ديدار بر عهده مسعود مرادي بود. وي به ابوذر رحيمي از راه آهن كارت زرد نشان داد. در ضمن عبدالله كرمي بازيكن تيم شاهين در دقيقه 88 مسابقه با دريافت كارت زرد دوم از زمين بازي اخراج شد.
انتهاي پيام/

تاریخ: 1389/6/7
موضوع: فوتبال
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: