برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

همگام با المپیک لندن/نخستین ورزشکار زن عربستانی تاریخ المپیک بعد از 82 ثانیه ضربه فنی شد

"وجدان علی سراج عبدالرحیم شهرخانی"، جودوکار 16 ساله نخستین ورزشکار زن عربستانی بود که موفق شد در بازی‌های المپیک حضور پیدا کند اما حضور او در این رقابت تنها 82 ثانیه به طول انجامید.

به گزارش خبرگزاری مهر، شهرخانی در دیدار اول خود در  دسته به اضافه 78 کیلوگرم در رقابت‌های المپیک 2012 لندن مقابل "ملیسا موجیکا"، جودوکاری از پورتوریکو پس از تنها 82 ثانیه با ایپون (امتیاز ضربه فنی در جودو) مغلوب و از دور رقابت‌ها حذف شد.

شهرخانی حتی تا آستانه از دست دادن شانس حضور در رقابت‌ها نیز پیش رفت. مسئولان برگزاری رقابت‌های جودوی المپیک 2012 با حجابی که برای سرش در نظر گرفته بود مخالفت کردند و معتقد بودند امنیت ورزشکار را به خطر می‌اندازد اما در ادامه این جودوکار موفق شد مسئولان را متقاعد کند و با حجاب به میدان برود.

شهرخانی یکی از دو ورزشکار زن عربستانی است که در رقابت‌های المپیک لندن حضور دارند. دیگر بانوی ورزشکار عربستانی "سحر عطار" است که در رشته دوی 800 متر به میدان خواهد رفت.


تاریخ: 1391/5/13
کلمات کلیدی: ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: