برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

گزارش خبرنگار مهر از لندن/موسوی هم از رقابت‌های دوومیدانی حذف شد

نماینده ایران در رقابت‌های پرتاب چکش بازی‌های المپیک 2012 لندن از حضور در فینال این مسابقات بازماند و پس از امین نیک‌فر، دومین دوومیدانی کار ایران بود که از دور مسابقات کنار رفت.

به گزارش خبرنگار اعزامی مهر از لندن، عصر امروز جمعه کاوه موسوی نماینده ایران در رقابت‌های پرتاب چکش بازی‌های المپیک 2012 لندن در گروه B  این مسابقات به مصاف حریفان خود رفت و در پایان با رکورد 72 متر و 70 سانتیمتر به کار خود پایان داد و شانس حضور در فینال رقابت‌ها را از دست داد.

موسوی دراولین پرتاب خود رکورد 67 متر و 25 سانتیمتر را به ثبت رساند. وی در دومین شانس خود موفق شد چکش را 71 متر و 42 سانتیمتر پرتاب کند. نماینده کشورمان در سومین پرتاب سوم موفق به ثبت رکورد 72 متر و 70 سانتیمتر شد.

مرحله مقدماتی رقابت‌های پرتاب چکش المپیک با رقابت 40 پرتابگر در دو گروه A و B برگزار شد که نماینده ژاپن در گروه A با رکورد 78 متر و 48 سانتیمتر و در گروه B نماینده مجارستان با پرتابی به میزان 79 متر 37 سانتیمتر، بهترین پرتاب‌ها را از خود در این مرحله به جای گذاشتند.


تاریخ: 1391/5/13
کلمات کلیدی: ، ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: