برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

همگام با المپیک لندن/دختر طلایی بریتانیا در دوچرخه سواری سرعت درخشید

"ویکتوریا پندلتون"، دوچرخه سوار زن بریتانیایی با شکست "گو شانگ" حریف چینی خود موفق شد مدال طلای دوچرخه سواری سرعت داخل سالن بازی‌های المپیک 2012 را از آن خود کند.

به گزارش خبرگزاری مهر، پندلتون که پنجشنبه در بخش تیمی دوچرخه سواری سرعت داخل سالن بازی‌های المپیک 2012 لندن حذف شده بود موفق شد دومین مدال المپیک خود را کسب کند. او چهار سال پیش در پکن نیز موفق شده بود در همین ماده طلای المپیک را بر گردن بیاویزد.

پندلتون بعد از کسب این مدال گفت: بهترین لحظه زندگی ورزشی‌ام تا به حال بوده، در سال 2011 سختی‌های زیادی را پشت سرگذاشتم و بسیاری مرا حتی در بین شانس‌های کسب مدال نیز نمی‌دانستند اما خوشحالم توانستم قابلیت‌هایم را به آنها ثابت کنم.

در این ماده بعد از "گو شانگ" چینی که به مدال نقره دست یافت، "لی وای ژه" از هنگ کنگ موفق شد مدال برنز را از آن خود کند. این در حالی بود که "آنا میرس" استرالیایی قهرمان جهان و مدعی اصلی کسب مدال طلا در این ماده به مقامی بهتر از پنجمی دست نیافت.


تاریخ: 1391/5/14
کلمات کلیدی: ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: