همگام با المپیک لندن/ژاپن، فرانسه، آمریکا و کانادا در مرحله نیمه نهایی فوتبال زنان المپیک
به گزارش خبرگزاری مهر، تیم فوتبال زنان فرانسه در حالی که یک بر صفر از سوئد عقب بود در نهایت موفق شد با نتیجه 2 بر یک مقابل حریف خود به برتری برسد و به جمع چهار تیم پایانی رقابتها راه پیدا کند.
دیروز همچنین آمریکا مدافع عنوان قهرمانی مسابقات فوتبال المپیک با پیروزی 2 بر صفر مقابل نیوزلند راهی مرحله نیمه نهایی شد. ژاپن قهرمان جام جهانی نیز با همین نتیجه تیم قدرتمند برزیل را از پیش رو برداشت و به مرحله بعدی صعود کرد.
در آخرین دیدار مرحله یک چهارم نهایی بریتانیا میزبان رقابتها با نتیجه 2 بر صفر مغلوب کانادا شد و از رسیدن به جمع چهار تیم پایانی بازماند.
به این ترتیب در مرحله نیمه نهایی فرانسه با ژاپن دیدار میکند و کانادا به مصاف آمریکا خواهد رفت. در دوره قبلی رقابتهای المپیک در پکن تیم فوتبال زنان آمریکا موفق شد مدال طلا را از آن خود کند.
















