برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

نفرات برتر مسابقات بدمينتون جام رمضان مشخص شدند

ورزش. ورزش راكتي. بدمينتون. بدمينتون
تهران - نفرات برتر مسابقات بدمينتون جام رمضان پس از انجام ‪ ۲۰۸‬بازي در ورزشگاه شهيد شيرودي مشخص شدند.

به گزارش روز يكشنبه ايرنا به نقل از فدراسيون بدمينتون، مسابقات بدمينتون جام رمضان كه با همت هيات بدمينتون تهران و با حضور بيش از ‪۱۲۰‬ بدمينتون باز از ‪ ۶‬استان كشور از ‪ ۳۰‬مرداد ماه در سالن اختصاصي بدمينتون ورزشگاه شهيد شيرودي آغاز به كار كرده بود شنبه شب با مشخص شدن نفرات برتر به كار خود پايان داد.

در گروه اول ، علي دشتاني مقام نخست را كسب كرد، محمد علي كريمي دوم شد و سروش كوهستاني و محسن سوار نيز سوم مشترك شدند.

در گروه دوم؟ دانيال اميري با شكست حسام امينيان بر سكوي نخست ايستاد نادر موذن زاده و مصطفي رحيمي نيز در جايگاه سوم جاي گرفتند.

در رده سني جوانان و در گروه اول فرزين خانجاني و محمدرضا خانجاني اول و دوم شدند. ارسلان زرگان و آرمين زكي زاده به مقام سوم مشترك رسيدند.

در گروه دوم جوانان ؟ سيد محمد موسويان توانست محمد رضاپور را در ديدار فينال شكست داده و اول شود. امير حسين تقي پور و سپهر مهوان سوم مشترك شدند.

در قسمت دونفره محمدرضا خانجاني - فرزين خانجاني با شكست سروش كوهستاني و امين فتوت اول شدند.

محمد علي كريمي و امير قاسمي هم به همراه علي واحدي و امير ارسلان زرگان به مقام سوم مشترك دست يافتند.

در قسمت پيشكسوتان نيز فرهنگ ساعي به مقام نخست رسيد، مهدي مقدم دوم شد و عبدالله باهوش به همراه محمدرضا جابري سوم مشترك شدند.








تاریخ: 1389/6/7
کلمات کلیدی: ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: