برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

استکی: توان طلوتی به بوکسور قزاقستانی نمی رسید

تهران - مربی تیم ملی بوکس ایران در خصوص عملکرد 'مهدی طلوتی' در مبارزه با نماینده قزاقستان در بازی های المپیک 2012 لندن گفت: طلوتی عملکرد خوبی داشت و نمی توان در مبارزه با قهرمان آسیا بیش از این انتظار داشت.

'علی استکی' روز شنبه در گفت و گو با ایرنا خاطرنشان کرد: شکست 'مهدی طلوتی' با نتیجه 19 بر 10 برابر 'دانیار یلوسینوف' قهرمان بازی های آسیایی 2010 گوانگ ژو چین از قزاقستان که از بهترین بوکسورهای قاره کهن محسوب می شود، نتیجه بدی نیست.

وی اظهار داشت: تا به حال مهدی طلوتی بهترین بوکسور ایران در لندن بوده و مبارزات بسیار شجاعانه ای را از خود نشان داده است.

طلوتی خاطرنشان کرد: این بوکسور قزاق در بازی های آسیایی گوانگ ژو چین برابر 'هومن کرمی' به برتری 12 بر صفر رسید که این مساله نشان می دهد طلوتی مبارزه خوبی از خود نشان داد.

وی ادامه داد: از عملکرد طلوتی راضی هستم و امیدوارم همین روند را در مسابقات بوکس قهرمانی آسیا نیز نشان بدهد. این بوکسور با وجود اینکه با مصدومیت های متوالی روبرو شده بود، بسیار با انگیزه نشان داد.

مربی تیم ملی بوکس ایران در خصوص عملکرد بوکسورهای حذف شده ایران عنوان کرد: 'امین قاسمی پور' پیش از اعزام به المپیک لندن فقط در چهار رقابت خارجی شرکت کرده بود و نباید انتظار بیشتری از او داشت و شرایط 'علی مظاهری' نیز که نیازی به توضیح ندارد.

استکی در خصوص 'احسان روزبهانی' گفت: روزبهانی بسیار شجاع است و اگر در مبارزه با نماینده ترکیه پیروز شود، بهترین عملکرد بوکس ایران در تاریخ المپیک را بر جای می گذارد.

وی گفت: در بازی های المپیک 1996 آتلانتا، 'بابک مقیمی' و در بازی های المپیک 2008 پکن نیز 'مرتصی سپهوند' دو برد برای تیم ملی بوکس ایران کسب کردند که چنانچه روزبهانی بامداد روز یکشنبه به برتری برسد، تعداد پیروزهای ایران به عدد سه می رسد که رکورد جدیدی محسوب می شود.

ورزشی. ** 3783 ** 1589

تاریخ: 1391/5/14
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: